maandag 6 juni 2016

Kassenfolie per meter

Bij BTN de Haas vindt u stevig kasfolie voor het bedekken van uw kas of tunnel. Wilt u uw (boog) tunnel afdekken? Gebruik dan tunnelfolie van Waterborg! Bestel eenvoudig en snel online! Voordelig bij BTN de Haas!


Kassenfolie of tunnelfolie voor het snel bouwen van foliekassen.

Tevens leveren wij tunnelfolie . Kasfolie van hoge kwaliteit koopt u simpel, vertrouwd en snel op pvc-trap. HET adres voor zeilen, folies en netten. Al meer dan 1jaar ervaring! KWEEKKASJES - TUINTUNNELS - KASFOLIE. DE PRIJS IS PER STREKKENDE METER.


Speciaal professioneel kasfolie in de breedte van 2cm. Gewapende kassenfolie is sterker dan de reguliere kassenfolie. Met de gewapende kassenfolie kunt u eenvoudig jonge gewassen beschermen en zal de temperatuur.

Vragen over een bestelling: . De aangegeven prijs is de prijs per strekkende meter , bij aantal kunt u de lengte invullen. Standaard gewapend SUV folie 1. Diverse folies per strekkende meter leverbaar van de rol. Hierdoor ontstond er als het ware een plank van meter.


Helaas hebben wij niets gevonden voor kassenfolie folie. Nagel Folie voor Decoratie 1. Meter met Verschillende Prints. Sinds de invoering van glas met een breedte van meter en meer is de. Kelfort folie gewapend meter x 150cm bij gyzs.


De enige echte gewapende kassenfolie. De verstevigde kassenfolie is vervaardigd uit edele materialen, zo blijft deze soepel, stevig, . Kasfolie of kassenfolie is ook een benaming die vaak als synoniem wordt gebruikt. Folie kopen voor uw broeikas, tuinkas, hobbykas of kweekkas? Koop hier uw kassen folie per strekkende meter of per rol.


Deze constructie is aan beide zijdes van de nok geplaatst. De lengte van de aan- drijfas is eigenlijk oneindig, maar per 1meter heb je één aandrijfmotor. Nature Groeifolie Transparant - Plantbescherming - x meter.


Serre van meter breed:.

Per half klapdeurtje (x m ) compleet met scharnieren en slotjes euro. Beschermhoes voor vierkantemetertuin transparant. Worteldoek 1xmeter inclusief grondpennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts