donderdag 16 juni 2016

Fries rundvee stamboek

Het Koninklijk Nederlands Rundvee Syndicaat is de organisatie die het Nederlands Rundvee Stamboek en het Fries Rundvee Stamboek beheert. Fries-Hollands (FH) is een koeienras dat in Nederland zijn oorsprong kent. Het FHRS is een officieel erkend stamboek voor alle in Nederland voorkomende rundveerassen.


Bierma,Koninklijk Fries Rundvee Syndicaat,Reimer Strikwerda. LEEUWARDEN — Het Koninklijk Fries Rundvee Stamboek (KFRS) bestaat honderd jaar. Ter gelegenheid van dit feit is in het Fries museum te .

Het Friese Rundvee Stamboek (FRS) worstelde met hetzelfde probleem. Zij kozen voor de gulden middenweg: gemengdkleurig vee werden uit het stamboek. Creative Commons - Naamsvermelding-Gelijk delen. Flash version or greater is required.


You have no flash plugin installed. Download latest version from here. From media Commons, the free media repository. Provinciale Commissie tot Bevordering van de Rundveefokkerij in Noord- Holland en Stichting Provinciale Melkcontrole Dienst voor Noord-Holland te .

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Bestaat er überhaupt nog wel Fries stamboekvee? In de zomer bezocht de Friese koerier het atelier van beeldhouwer Adema en . Afgelopen zondag januari besteedde het geschiedenisprogramma Andere Tijden aandacht aan het Friese Stamboek Rundvee (FSR).


Leeuwarden Monument Fries Rundvee Stamboek 94. Documentaire van het Fries Rundvee Stamboek over Friesland en Fries stamboekvee. Uitgebracht in verschillende talen. Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd. Stierenkeuring van Fries stamboekvee . Maar toen de vraag voor de export van zwartbonten steeg, nam het aantal . Friese Maatschappij van Landbouw viert haar 125-jarig jubileum.


Us Mem, symbool van Fries I lands welvaart, is een geschenk aan de Ivan het Friese Rundvee Stamboek FRS. Als de Friese boerenstand door de dalende boter- prijzen opschrikt uit de. Koestal met Fries vee, ingeschreven in het Nederlandsch Rundvee Stamboek , van De Witte Boerderij, Soesterengweg 6- te Soest. Geplaatst jaar geleden door Annemie Rook (94x bekeken) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts