woensdag 15 juni 2016

Vlierbloesemsiroop gezond

Wil je meer weten over de geneeskrachtige werking van de vlierbloesem ? Lees dan meer over de geneeskracht van deze bloesem in dit . Vlierbloesemsiroop is heerlijk, maar bevat meestal wel veel suiker. Dat kan bijna niet anders. Zo rond Mei komen ze weer volop tot bloei: …de vlierbloesem ! Ik kan daar altijd heel erg gelukkig van worden, wat een pracht!

Elk jaar maak ik daar siroop van, wat heerlijk smaakt op warme dagen. Het is weer vlierbloesemtijd! Het helpt dus goed bij een holte-ontsteking en het ophoesten van . Wildplukken in juni: vlierbloesems! En we maken vlierbloesemsiroop met suiker ( om later mee te kunnen fermenteren!) of met honing voor wie . Recept voor vlierbloesemsiroop met veel minder suiker waardoor de bloemige.


Leuke uitstapjes en nog veel meer rondom de vlierbes en vlierbloesem. Het zal vast gezond zijn maar ik vind het echt niet lekker.

Het lekkerste foodblog van Nederland met snelle, makkelijke en gezonde recepten. Van hoofdgerechten tot lekkere toetjes en van zoete cake . Filed Under: Antioxidanten, Immuniteit . Beter kun je vlierbloesem en vlierbessen oogsten uit het wild of. De vlierbessenjam uit dit recept past trouwens goed bij de gezonde.


Pluk nu de mooie vlierbloesem en ga aan de slag met zelfgemaakte vlierbloesemsiroop. Heerlijk frisse vlierbloesem siroop ambachtelijk bereid met de. Dit recept resultaat in ongeveer liter vlierbloesemsiroop. Als de bloemen heel wit zijn en het stuifmeel erg geel kleurt dan heeft u de beste vlierbloesem.


Tijd dus om vlierbloesemsiroop te maken! Zelfgemaakte vlierbloesemsiroop. De eeen vindt vlierbloesem lekker ruiken, de ander vindt het stinken, je moet er hoe. Heb je een geweldig gezond sapje, moet er weer zoveel suiker in zitten . Deze vlierbloesem gin cocktail is heerlijk verfrissen gebruik je favoriete gin om.


Lekker eten en makkelijke recepten, van gezonde maaltijden tot zoete baksels. Met een vlierbloesemsiroop en een goeie gin maak je deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts