vrijdag 17 juni 2016

Mega bonken

Blue Jay mega knikkers mm. Knikkers Kilo Bonken In Net. Speel jij met de ukkies, kleine knikkers, bonken of Mega - Bonken. Hoe groter de knikker, hoe . Vind knikkers bonken op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Heel veel bakkers, bonken , mega mega megabonken (± stuks) etc. Er zijn vele soorten knikkers met verschillende namen. Deze knikker heet Butterfly. Dit net bevat mega bonken. Bekijk hier het assortiment knikkers en bestel . Je had diverse soorten knikkers, zoals de grote bonken , lodders of kleine uppies.


Over glimpjes en mega - bonken. Spelregels bij wedstrijden op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur.

Woensdag augustus verzamelen Blauw Zwart. Een verhaal apart zijn de mega - bonken. Zo groot als een golfballetje, met afbeeldingen van Donald Duck, Bert en Ernie, maar ook met het . Dat is voor jou geen probleem. Met deze mega bonken steel jij de show op het schoolplein! Met je schitterende Bonken Clownfish 35mm . Grote knikkers, kleine knikkers, mega knikkers.


Volgens mij werden die bij ons mega bonken genoemd ofzo. Rare namen hadden we vroeger . Kon eigenlijk alleen maar op Bonken , Superbonken en eentjes komen. Water gekozen, niet al te ver rijden. Voeren is een fluitje van een cent. Ik ga voor dikke bonken makreel.


De knikkerbaan is geschikt voor knikkers met een diameter van 25mm ( bonken ) en kleiner. Standaard zit bij elke doos Hubelino een setje kunststof bonken. Dit is inderdaad gewoon een moderne knikker.


Super Mega Bonken werden deze genoem deze hadden een doorsnede van centimeter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts