donderdag 23 juni 2016

Beschermde bomenlijst

Beschermde bomenlijst , bomenreglement. De raad van de gemeente Oudewater ;. Op basis van de richtlijnen uit deze groenbeleidsnota is de beschermde bomenlijst aangepast. Zo zijn bijvoorbeeld de belangrijkste . En we kunnen er met elkaar voor zorgen dat monumentale bomen.


We hebben een bomenlijst opgesteld met monumentale en waardevolle bomen.

De bomen op deze bomenlijst zijn beschermd en mogen alleen met een . Niet alleen de gemeentelijke bomen zijn bepalend voor het groene karakter van onze gemeente, maar ook veel bomen op particulier . Organisatietype, Gemeente. Criteria waardevolle bomen: Bij de beslissing over plaatsing van een houtopstand op de bomenlijst wordt . In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Midden- Delfland staat dat alle bomen op de bomenlijst beschermd zijn. Omschrijving bomen Voorletters. Wilt u een beschermde of monumentale boom melden of wilt u een.


De lijst wordt bijgehouden omdat we het belangrijk vinden. In Emmen mogen bomen die niet op de beschermde bomenlijsten staan, zonder vergunning gekapt worden.

Deze lijst vindt u onderaan deze pagina. Bomen die wel op de beschermde bomenlijsten. Op deze lijst staan bomen of boomgroepen die door hun standplaats en hun voorkomen uniek zijn voor hun omgeving en beschermd worden. Voor het kappen van een boom binnen de bebouwde kom heeft u geen vergunning nodig, behalve als deze voorkomt op de lijst met beschermde bomen. Of zijn er schadelijke gevolgen te verwachten voor beschermde planten- en . De punten en vlakken worden . Wilt u weten of u vergunning nodig heeft om een boom te kappen?


Bomenkaart zien of uw boom is beschermd. In meer dan de helft van de Nederlandse gemeenten hebben monumentale bomen een juridische status gekregen. Ze staan op de bomenlijst. Voor het kappen hiervan moet een vergunning worden aangevraagd. Monumentale of waardevolle bomen zijn beschermd in Velsen.


Daarom is door de gemeente Assen een monumentale bomenlijst. Samen met deze brief moest een bijlage worden verstuur de concept beschermde bomenlijst. Als u één of meerdere bomen (houtopstand of een bosje) wilt kappen, heeft u in sommige situaties een. De gemeente heeft een lijst met beschermde bomen.


Deze beleidsnota is onderdeel van het bomenbeleidsplan en geeft aan hoe gemeente. Heerlen wil omgaan met haar monumentale bomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts