dinsdag 7 juni 2016

Herkomst ei

Met de nieuwe gratis Eicode app kan elke consument zien van welke boerderij zijn of haar ei komt. Op elk ei is een unieke code geprint. In de app kan een consument de eicode die op ieder ei staat invoeren, waarna je kunt zien van welke boerderij het ei afkomstig is, hoe de . VEEN - Eierleverancier Kwetters uit Veen geeft consumenten de mogelijkheid om de herkomst van een ei te achterhalen.


Wil je te weten komen waar een ei precies vandaan komt, of hoe de. De twee letters in de code geven het land van herkomst aan, in dit .

De app verhoogt de de traceerbaarheid van eieren van legpluimveehouders die deelnemen aan IKB Ei. Zo komen consumenten te weten van . Het is dus altijd duidelijk wat de herkomst van een ei is. In de eierdoos staat beschreven wat het stempel op een ei betekend. De eerste cijfers na het land van herkomst is het nummer van . De eicode is een van combinatie van letters en cijfers en geeft veel informatie over de herkomst van het ei.


Zoektocht naar herkomst Nederlands ei. Hoe gemakkelijk is het herkomstadres van een ei in Nederland te achterhalen?

We nemen de proef op de som en . Deze aanduidingen zijn wettelijk geregeld en gaan gepaard met een . Scharreleieren, vrije-uitloopeieren of biologische eieren ? De letters in de code wijzen op het land van herkomst. BE betekent dat het ei in BelgiĆ« werd gelegd. Maar evengoed kan er bijvoorbeeld FR of . Zo is de herkomst van het . Als het ei niet traceerbaar.


Eieren : het land van herkomst. Elk ei draagt een stempelcode. Deze bevat informatie over het soort houderij en het registratienummer van de . Veel betrouwbaarder dus dan het etiket.


Die code begint vaak met DE, NL of BE, het land van . Op ieder ei staat een code en die geeft de herkomst aan. Ei – cc De term vindt zijn oorspronkelijk vermoedelijk in het Frans. Vanaf nu kan elke Colruyt-klant de exacte herkomst van de eieren van het eigen merk Ferme Chabert opzoeken.


Via deze stempel kan iedereen nagaan waar het ei vandaan komt.

De precieze herkomst van het woord Pasen is niet helemaal met zekerheid te. De tool is ontwikkeld door Amped in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts