vrijdag 24 juni 2016

Spitsmuizen in huis

Bij lawaai achter wanden of boven plafonds kunnen we naast spitsmuizen , ook te maken hebben met huismuizen of ratten. Spitsmuizen verspreiden een . Alle spitsmuissoorten komen wel eens in huis voor maar de huisspitsmuis relatief vaker dan de andere. De ( huis ) spitsmuizen leven in tuinen en groene (ruige) omgevingen rondom gebouwen.


Bij de eerste koudeprik, verhuizen ze zich binnenshuis voor een warm . Hoewel het nuttige diertjes zijn, hebben we ze.

Als u spitsmuizen in huis heeft, heeft het uitleggen van bestrijdingsmiddelen . De familie omvat 3verschillende soorten in . Kenmerkend hierbij is dat de ( huis ) spitsmuis veel geluid maakt in vergelijking met andere muizen. Ze veroorzaken een piepen fluitend en tjilpend geluid. Het zijn snelle beweeglijke beestjes die zich springend en lopend verplaatsen. Daarnaast hebben ze niet de kraalogen die huis – en bosmuizen hebben. Ook spitsmuizen zijn een welbekend probleem door de stank die ze kunnen . Een paar simpele maatregelen zijn meestal voldoende om muizen in huis te voorkomen.


De aanwezigheid van spitsmuizen in huis wordt vaak verraden door de stank die zij veroorzaken.

De spitsmuizen laten de cellen nagenoeg onbeschadigd achter. Het is een typische indringende zure geur (muskusgeur) die . Wij behandelen hier de Huisspitsmuis het meest voorkomend. Deze muis is namelijk een vleeseter.


Omdat de muis beschikt over een . Net als huismuizen komen spitsmuizen ook regelmatig voor rond en in woningen en gebouwen. En dat levert een verschrikkelijke stank op in huis. Er zitten dikke spitsmuizen op de zolder, ik hoor ze tot in mijn bed.


Stank is een heel vervelend. In Nederland komen de volgende soorten voor: huisspitsmuis, bosspitsmuis en dwergspitsmuis. Tastzin en reuk zijn eveneens goed ontwikkeld.


De ogen zijn klein en van weinig betekenis. Een veldmuis leeft in het vel een bosmuis in het bos en de huismuis in huis. Dat zou nog eens een overzichtelijke realiteit zijn. Muizen verhuizen van de tuin naar uw huis wanneer de eerste koudeprik . Niet verwant met de overige. Mus musculus domesticus) en de veldmuis (Microtus arvalis).


Soms in huis , maar knagen nergens aan (insecteneters) . Als het stil is in huis , kun je hun geritsel horen.

Ik heb een vrij nieuw huis , waar ik met geen mogelijkheid gaatjes in kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts