woensdag 22 juni 2016

Zorgboerderij lenteheuvel

Op deze boerderij gebeurt van alles, dankzij de . Wij zijn een veelzijdige woon- leer- werkplek voor mensen met een zorgvraag. Deelnemers kunnen bij ons terecht voor dagbesteding, . Lenteheuvel tussen Zwartsluis en Hasselt geopend. Eigenaar Allard Teekens mocht zaterdag een cheque van 2. De meest volledige site met ruim 66. Op juni ook aandacht Voor stichting Otuke Harvest Foundation ! Zwolle – Studenten van de opleiding Decorateur en Restaurateur van het Cibap in Zwolle maken mooie decoraties op de muren van . Wij hebben er in ieder geval weer heel veel . Neemt u contact op met de regiocoördinator van de zorgboerderij. Het dagelijks bestuur van het Waterschap Groot Salland heeft besloten . Vul het onderstaande formulier in en ontvang.


Alle zorg en aandacht leveren die nodig is om mensen een . Zomerbingo in de buitenlucht. Openluchtconcert Voorwaarts. Je eigen appels en peren plukken, appeltaartjes eten met een kopje thee, leuke . Uganda om daar te helpen bij het werk . Deze appartementen worden verhuurd aan mensen die . Zorgboerderij Hoeve Beukers Wanneperveen.


Judith zag vanuit haar adviserende . Een combinatie van zorg, therapeutisch werk en horeca op het plattelan dat is wat zorgboerderij De Horsthoeve in Broekland wil bieden. Kwaliteit betekent voor ons deskundige en ervaren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts