dinsdag 14 juni 2016

Vlooien op planten

Er zijn een heleboel verschillende planten die vlooien afschrikken. Het gebruik van deze planten in uw huis in plantenpotten en bloemperken . Alle vlooien zijn gespecialiseerde bloedparasieten van gewervelde dieren. Sommige soorten bijten ook huisdieren en mensen.


Ze worden hierdoor gezien als . ZzRJ5ow:46pt:vetsandco.

Flea_Scanning_Electron_Micrograph_False_Color. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Spintmijten hebben een specifiek schadebeeld aan de bovenzijde van het blad. Deze schade uit zich in kleine puntjes en streepjes en geven de plant een vaal . Lees hier over vlooien herkennen en vlooien. Polei is een plant die lid is van de muntfamilie en die al eeuwenlang gebruikt wordt om insecten op een afstand te houden.


Plant het in je tuin om vlooien buiten . Dit heb ik nog nooit meegemaakt…ik heb vlooien in de tuin!

Een warme zomer, iets minder vaak stofzuigen en een wolk vlooien kan. Fruitvliegjes planten zich daarentegen wel voort in deze aantallen. Alleen van het woord krijgt u misschien al jeuk. Kunt u zich voorstellen hoe uw hond zich moet voelen als hij daadwerkelijk . Wees je ervan bewust dat vlooien gék zijn op tapijt.


De etherische oliën in deze planten houden vlooien op afstand. Gezonde kamerplanten hebben niet snel last van plagen. Je voorkomt luizen, spint en andere plaaginsecten door planten de juiste plek te geven en ze goed te.


Geef je huisdier (in overleg met de dierenarts) preventief antivlooiendruppels, zodat eventuele vlooien zich niet meer voort kunnen planten. Dit wil zeggen dat een vlo een gastheer nodig heeft om zich voort te planten en te overleven. Als de vlooien zich eenmaal in een vacht hebben genestel bijten zij zich daar stevig in vast. Vlooien zijn ectoparasieten.


Dit leidt tot ondraaglijke. Hoe snel planten vlooien zich voort? Vooral in de zomermaanden kunnen vlooien zich erg snel voortplanten.


De overige zit in de man het vloerklee het tapijt en in kieren, spleten en naden. Bovendien planten vlooien zich razendsnel voort. Citroenmelisse, salie, rozemarijn, kattenkrui citroengras, basilicum en peperpunt kun je planten om vlooien op afstand te houden.

Of plant ze in een pot en . De eerste eitjes worden al 36- uur na de eerste bloedmaaltijd gelegd. Een vlooienplaag ontstaat dus .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts