vrijdag 27 oktober 2017

Chinese bieslook standplaats

Voldoende water geven en een zonnige standplaats. Dit ras vraagt meer warmte en groeit trager dan de gewone bieslook. De zaden hebben kou nodig . Standplaats : zonnig, lichte schaduw. Knoflookbieslook is een smakelijk, gezond en veelzijdig kruid.


Een nieuwkomer op de markt is het chinese bieslook bloeiend met kleine lieve bloempjes en grassprietachtige blaadjes. De stengels zijn in vergelijking met de gewone bieslook plat en. De gesloten bloemknopjes zijn in China een duurbetaalde delicatesse vanwege hun honingachtige aroma. Na de bloei in de late lente zie je vaak dat, afhankelijk van standplaats , vocht, . Daslook heb je in het vroege voorjaar en chinese bieslook de rest.


Andere standplaats , andere tijd dat het er is , en andere smaak ook wel. Om de bladgroei in het tweede en volgende jaren te bevorderen, moeten de . De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed . Bieslook - De Wiltfang - Internetwinkel in tuingereedschap. Zorg dat de standplaats van Dille zonnig en beschut is.


In Nederland hebben we bieslook leren kennen via Italiƫ. Allium tuberosum staat liefst op een zonnige standplaats en op vochtige grond. Bestel vele soorten Kruidenzaden met. Hou zijn standplaats altijd voldoende vochtig en het plantje blijft maar groeien.


Geurig keukenkruid uit dezelfde familie als ui en knoflook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts