donderdag 12 oktober 2017

Fritillaria imperialis tegen mollen

Bollen verdrijven mollen - keizerskroon bloembollen tegen mollen in soorten en kleuren fritillaria. De bloem van de keizerskroon verspreidt een geur die mollen zou afschrikken. Als mollen een plaag worden, moet je er iets tegen doen.


Veel van de voormelde middeltjes helpen niet alleen tegen mollen maar . Tuinforum onderwerp: Keizeskroon ( fritillaria imperialis ) tegen mollen. Bekijk alle reacties via groeninfo.

Zeer mooie keizerskronen tegen gunstige prijzen koopt u natuurlijk bij Jacobs. De stinklelie ruikt naar vos en daar houden mollen niet van. Mollendoek is een diervriendelijke oplossing tegen mollen.


Zoeken: fritillaria imperialis of keizerskroon. Fritillaria imperialis ) in de tuin. Mollen verjagenMethode 1: TrillingenHiervoor zijn apparaten verkrijgbaar.


Mollen zijn immers insecteneters, (leden van de orde van de insectivora) en geen. Het is dus een fabeltje dat mollen aan plantenwortels en.

Munt zou helpen tegen alle soorten muizen, maar hier huppelen ze toch vrolijk. Het lijkt wel alsof er dit jaar meer mollen (Talpa europaea) zijn dan vorige. Bekend is de werende werking tegen mollen. Tip: omdat de bol bovenin een holte heeft waar in erg vochtige grond rotting kan ontstaan adviseren we de bollen . Het klopt inderdaad dat mollen , woelratten en muizen de bollen met rust.


De geur zou mollen en muizen weghouden uit de tuin, bij ons is het in elk geval. De keizerskroon heeft een bijzonder afschrikkende uitwerking op woelmuizen en mollen. Bijenbezoek in de bloem van de. Dit is een fabel, want de mollen graven er gewoon langs.


Er zijn daarnaast echter . Mollen kom je niet dagelijks tegen , maar als ze zich eenmaal in je tuin hebben. Voor alle mensen die op een diervriendelijke manier van mollen af wil. Keizerskronen: Ook kan je proberen mollen te verjagen met beplanting. De rest van het jaar is er weinig overlast van mollen. Als u de mollen toch wilt verjagen is het planten van keizerskronen ( fritillaria imperialis ) een milieu -en . De flamboyante bloemen zijn geel, oranjerood of rood.


Mollen hebben een hekel aan de geur van keizerskronen. Ze verlaten hun territorium en graven lange mollenritten , totdat ze een vrouwtje hebben gevonden.

Als het weer omslaat, ga dan niet al je bollen tegen het weer beschermen. De sterke geur van de wortels zal ongedierte ( mollen en woelmuizen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts