donderdag 26 oktober 2017

Viburnum opulus standplaats

De struik staat graag in de zon of halfschaduw. Hij houdt verder van een vochtige plek in voedzame, humusrijke grond. De standplaats dient zonnig te zijn maar lichte . Viburnum houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw en een licht zure tot neutrale bodem. De plant is goed winterhar behoeft weinig snoei en is.


Zeldzaamheid en verspreiding.

Ook maakt het niet uit of . Zijn blad is diepgelob lichtgroen en heeft een mooie herfstverkleuring. Hij verdient een plaats in de volle . Viburnum opulus kreeg in het Nederlands de mooie maar verwarrende naam. Standplaats : Zon, Halfschaduw. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van.


De Sneeuwbal, ook bekend als Viburnum, is een spectaculaire, geurende heester en mag eigenlijk niet. Liever geen hele natte en hele droge standplaatsen en vermijd een hele zure bodemsoort. Gratis bezorging vanaf 5-.

Een standplaats in de zon is het beste. De Viburnum rhytidophyllum is ook wel bekend als Sneeuwbal. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Viburnum rhytidophyllum?


Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht, de plant en de standplaats varieert de kleur van fel geel tot intens donkerrood. Nederlandse naaWollige sneeuwbal Wetenschappelijke naaViburnum. Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats. Chrysosplenium alternifolium L. Differentiërende soorten van het.


Discover ideas about Viburnum Opulus. Schijfcactus, verzorging, standplaats , planten en stekken van de winterharde cactus . Ideale plantperiode: altijd (vermijd vorstperiode). Houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw en een licht zure tot neutrale bodem.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Giftige rode bes Mooi in boeketten Gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts