dinsdag 17 oktober 2017

Rijst koken in de magnetron

Rijst koken in een magnetron. De meeste mensen koken rijst in een pan of een rijstkoker. Vandaag heb ik een super handige tip voor jullie! Een kooktip die mij heel enthousiast gemaakt . Dit is een eenvoudig recept voor rijst koken magnetron.


Lees snel verder om te ontdekken hoe makkelijk rijst koken magnetron is!

Toch is het handig, want de rijst plakt niet aan de pan, het water kookt niet over en de rijst wordt . Wat is de beste methode om rijst te koken? In deze blog leg ik uit hoe je snelkookrijst het beste kunt koken , hoe je rijst op een traditionele manier kookt en zelf hoe je rijst in de magnetron. Spring naar In de magnetron - De magnetronmethode voor het bereiden van rijst is één van de beste manieren om snel witte rijst te bereiden.


Nu hoef ik echter maar de helft te koken. Doe de rijst in een schaal, giet daarbij het water en eventueel wat zout. De plastic rijstkokers in de magnetron kregen nog drie minuten extra op vol . Je kunt rijst ook koken in een magnetron.

Giet na het koken overtollig water uit de stomer en laat de rijst nog ca. En toen vond ik de Sistema magnetron stomers! Sushirijst koken wordt een fluitje van een cent met deze magnetron rijstkoker.


Volg de bijgeleverde instructies. Hoelang de rijst gekookt . Met de Cooking Companions magnetron rijstkoker heb je binnen enkele . Magnetron rijstkoker geschikt voor persoon. Kook nu snel je rijst in de magnetron en geniet.


Ook geschikt om maximaal eieren te koken. Met een rijstkoker voor de magnetron bent u snel klaar met koken. De pan is licht en u hoeft de rijst niet af te gieten. Maar rijst koken is niet voor iedereen een vanzelfsprekendhei getuige de vele filmpjes op hoe je rijst moet koken. Er zijn verschillende manieren om rijst of quinoa klaar te maken.


Koken in een kookpot of een rijstkoker , bakken in de pan en zelfs stomen in de microgolf. Kook de rijst eerst minuten op ± 7Watt en laat hem daarna 10. Maar is dit mogelijk, zilvervlies rijst op deze manier in de magnetron ? Bij snelkookrijst nu minuten op 3watt laten koken.


Risotto uit de oven kende ik al (ideaal voor luie types!), maar niet die uit de magnetron.

Nooit meer aangekoekte rijst ! Eenvoudig koken , eenvoudig reinigen. Product bekijken Koop hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts