donderdag 19 oktober 2017

Pennisetum little bunny prijs

Misschien wel het meest bekende siergras is ons assortiment is het . Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten . De plant blijft klein en is daarom geschikt voor een kleine tuin. De hoogte van deze cultivar bedraagt . Hoogte plant, Prijs per stuk.

De prijs van de planten is afhankelijk van het aantal. Hoeveelheid: Toevoegen aan winkelmandje. Verzendkosten: € pakketpost.


Levertijd: Momenteel niet . Knip eind maart de plantenresten tot cm . Dwergvorm voor een beschutte standplaats. Om de plant extra tegen vorst te beschermen kun .

Pennisetum alopecuroides ´ Little Bunny ´-lampepoetsersgras. De gemiddelde hoogte is cm. De kleur van de bloeiaar is bruin. De pollen zijn geschikt voor solitairtoepassing in de heide- of grotere rotstuin, in combinatie met.


Potmaat p9: l, dwerg versie van het bekende Lampe- poetsersgras. Het is een bronsgroen siergrasje met in de nazomer lichtbruine . Hameln´heeft een strakke groeiwijze, draagt bruine, borstelige aren. U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er . Een dwergsoort die zowel over een kleiner gewas als kleinere pluimen beschikt. of registreer om met uw eigen prijs te werken. Omschrijving Deze lampenpoetser vormt compacte pollen, waar de vele . Deze grassen zijn gekweekt met exemplaren in balkonbakje. Dit balkonbakje is 50cm lang, 15hoog en breed.


Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in,. Koop voor € per stuk.

Kan uw tuin wel wat kleur gebruiken? Goedkoop bij Warentuin online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts