woensdag 18 oktober 2017

Aardbei senga sengana

Aardbei , donkerrood glanzend. Smaak, heel speciaal aardbeiaroma. Ziektes, gevoelig, vooral voor vruchtrot. Het is een middelgrote bossige en productieve plant, draagt vruchten vanaf half mei. Senga Sengana is een Duits ras, gekruist door Dhr.


De smaak is goed en aromatisch waardoor de aardbei graag verwerkt wordt door de industrie.

De aardbeien zijn kogelvormig en niet . Sterk bestand tegen verwelkingsziekte, meeldauw en stengelbasisrot. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op . Elianny aardbeien zijn de nieuwste sensatie op de aardbeienmarkt ! Ze zijn overheerlijk van smaak en ontzettend gezond. SENGA SENGANA AARDBEIPLANT.


De oogstperiode van deze aardbeisoort is rond half juni. De plantafstand is best 90x30cm.

Om bodemziekten te voorkomen, kan dit gewas . De vrucht is donker roo . Presentatie per schapm 4. Minimum planthoogte, cm. Klanten die dit kochten, kochten ook. Voor deze varianten wordt het fruit, zoals de senga sengana aardbei en hayward kiwi, . Houdt van een zonnige en beschutte . De sterk groeiende aardbeiplanten geven zeer veel wat kleinere aardbeien met een heerlijk aroma. Tips voor het kweken van veel en lekkere aardbeien op je balkon of dakterras. Grote opbrengst aan zoete aardbeien ! Gebruik, Verse consumptie.


In deze groep vallen niet zoveel rassen, omdat de interesse voor aardbeien dan wat minder is. De bloemknoppen en het vruchtbeginsel van de aardbei wordt al in het. Gratis af te halen in Scheemda.


Planttype, Kruiden Groente. Tuin en Terras, Bloemen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts