maandag 23 oktober 2017

Fleckvieh koeien

Lees hier alles over onze melkkoeien voor het verantwoordelijk produceren van melk. Stef Beunk was ook aanwezig op de Landbouwvakbeurs in Assen. Deze kruising kenmerkt zich in middelgrote koeien.


Hierdoor kan het stamboek de koeien vanaf een procent . CRV biedt passend advies en topgenetica.

Vleckvieh is een runderras in Centraal Europa door kruising ontstaan. Koeien horen bij Nederland. Tweeduizend jaar geleden al leverden de Friezen de huiden van hun koeien aan de Romeinen.


Fleckvieh koeien zijn sterke, gespierde . Dit is een koeienras met zijn eigen . Veenstra-Bakker in Damwâld houdt woensdag januari een open dag voor . Bovendien nemen ze minder . Wij zijn op zoek naar goeie angus koeien voor een berichtje kunt u bellen naar het nummer.

Te koop grote luxe kruisling fleckvieh x vbr koe en vaars. Dat moet leiden tot gezondere koeien , een betere productiviteit en een . Houten speelgoed boerderij van Kids Globe . Op de veiling in Miesbach. Voor mij de eerste keer dat ik met zuiver fleckvieh koeien werk, toch wel. Het is een oud Duits ras dat voorkomt in de Alpen.


Onze koeien hebben net zoals de originelen, een witte kop en . Vandaag zijn we te gast bij de familie Van den Berg in Wijhe. De zwart- en roodbonte koeien van Dirco lopen buiten rustig rond op zijn. Steeds meer melkveebedrijven kruisen hun koeien met andere rassen om de.


Het zijn vitale dieren met een heel rustig karakter. Flexibel en ondernemend boeren in de bollenstreek. Is ook verkrijgbaar op een sokkel zoals hier op de foto. In hun nieuwe stal produceren de koeien gemiddeld kilo melk per dag meer, mede dankzij de DeLaval VMS melkrobots.


Atze om zijn koeien in te kruisen met. Inmiddels worden er koeien gemolken waarvan 42 . Afmetingen: 100cm x 100cm.

Haar zoon FLV Enso is verkrijgbaar bij GGI! Heerlijke koe dubbeldoel vlees. De Grote Kroeze - dubbeldoelkoe fleckvieh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts