dinsdag 17 oktober 2017

Biggetjes knuffelen

Op een ontspannen manier iets leren over de leuke en mooie kanten van het boerenleven. Bij ons mag je jonge biggetjes vasthouden en knuffelen. Bij ons kun je ze aanraken en met de biggen knuffelen. En als je durft mag je mee in het strobed en tussen de grote zeugen zitten. Er is een gezellige gasthoeve . Voor een bijzondere ontmoeting!


Zodoende hebben we altijd pasgeboren . Knuffelen met kleine biggetjes ! Wij hebben grote manden (ongeveer 25m in doorsnee) waarin stro of zaagsel zit. Vaak is het mogelijk om biggetjes te knuffelen tijdens een bezoek aan onze boerderij. Dit kan als we pasgeboren biggetjes hebben. De boerderij is een inspirerende omgeving voor iedereen, jong en . Altijd al alles over varkens willen weten?


Of biggen willen knuffelen ? Of met een varken van de glijbaan? Of denk jij , dat jij de beste boer(in) . Kinderen die houden van het . OLDENZAAL - Natuur- en Milieu Educatief Centrum de Höfte deelt trots het geboortebericht van biggetjes. Biggetjes knuffelen bij varkenshouderij in Sint-Oedenrode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts