dinsdag 31 oktober 2017

Glutenvrije wraps maken

Deze wraps zijn dan ook Paleo en Broodbuik proof, voor degene die daar into zijn. En ze zijn ook nog eens glutenvrij. Deze versgebakken glutenvrije wraps is er een van. Wie glutenvrij móet eten, weet dat de tortilla wraps behoorlijk duur zijn. Daarom wil ik ditmaal zelf de lekkerste glutenvrije tortilla wraps maken.


Kun je niet tegen gluten en wil je eens variëren met lekkere glutenvrije recepten?

Maak dan eens deze heerlijke glutenvrije wrap klaar met. Ze zijn alleen net iets lastiger te krijgen. Gelukkig is het helemaal niet. Velen van jullie vroegen om het recept van deze glutenvrije wraps.


Wist je dat je van YAM brood ook glutenvrije wrap hapjes kunt maken ? Ideaal voor bij de borrel of als lekkere snack op een feestje. Maar de glutenvrije wraps. Zelf glutenvrije wraps maken is even een werkje, maar het is wel goed te doen.

Een stuk goedkoper dan wraps kopen en heel lekker! Ik heb al diverse recepten om zelf wraps te maken op mijn blog staan, klik hier en hier, maar ik vind het leuk om telkens weer andere te maken. Lekker makkelijk en superlekker. Voor dit recept heb ik de glutenvrije. Dit recept doorbreekt de saaie wrap -sleur.


Bovendien zijn de wraps heel makkelijk zelf te maken van boekweitmeel ( glutenvrij !), maar je kunt ook speltmeel of . Zoals deze glutenvrije wraps. Of de glutenvrije wraptaart. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoor je kunt. En dat in allerlei varianten! Liever geen gluten, maar toch een complete maaltijd of borrelhapje op tafel zetten?


Dat kan makkelijk dankzij deze glutenvrije recepten. Wat zijn wraps toch ideaal, heerlijk als lunch, maar ook als hapje. Ik belegde er één met kruidenroomkaas en gerookte kipfilet, een heerlijke . Door deze website te gebruiken, aanvaardt u het gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Onze superlekkere glutenvrije wraps zijn ideaal als snack of als snelle maaltijd tussendoor. Glutenvrije wraps zijn zo lekker!


Even opwarmen, beleggen en klaar!

Want dat betekent dat jullie deze heerlijke glutenvrije wrap met kip en pesto kunnen maken !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts