vrijdag 18 maart 2016

Siku control 32

Met één druk op de knop verladen, transporteren of het veld bewerken? Met de high-end serie SIKUCONTROLop de schaal 1:is dat . Vind siku control op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Een Siku - Control model is gemaakt van duurzame materialen.

Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een apparaat kapot gaat. SIKU geeft als service een. Bijzonder wendbaar en met . Siku control Joskin tandem-as aanhanger 1:32. We hebben een nieuwe manier gebruikt, we hopen dat het een leuk filmpje was!


De tractor gefabriceerd uit spuitgegoten metaal en kunststof is makkelijk te bedienen op de afstandsbedieningsmodule op het 2. Gewoon met de afstandsbediening aan de slag?

Want to load up, transport or work on the fields – at the push of a button? Veel keuze, goede service en snelle levering! Siku Control koop je gemakkelijk online bij goodtoys. Vind fantastische aanbiedingen voor siku control 32.


De cultivator is compatibel met alle Control-tractormodellen (infrarood en radiografisch). De verbinding met het tractormodel gebeurt d. Deze speelgoed serie van Siku bevat radiografisch speelgoed. Dat is speelgoed dat op afstandsbediening bestuurd kan worden. Tandem Anhänger Holz, 1: , CNC gefräst und zusammen gebaut, mit Räder ohne Elektronik, Porto €DHL. Vergelijk winkelprijzen.


Wonderland Models are an Online Model Shop specialising in Siku Radio Controlled. Elektronisch gestuurde tweezijden-kipaanhangwagen met draaischamel en dissel. De aanhangwagen wordt met een datakabel met de tractor verbonden.


Engine type: Electric engine, Scale: 1: 32. Compatible battery sizes: AA. Het model is voorzien van twee elektronisch .

Isolla laturilla voi ladata molempia . Ny versjon uten behov for eget b. Op de zender zijn er nog een deel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts