vrijdag 25 maart 2016

Kosten archeologisch onderzoek

De wet bepaalt dat de verstoorder van de grond het archeologisch onderzoek betaalt. Als vergunningaanvrager zijn de kosten voor u. Wie de bodem verstoort, betaalt de kosten voor het archeologisch onderzoek. Om de kosten te helpen dragen, kan je in welbepaalde gevallen een premie . Net als met de kosten van milieuhygienisch .

Ondanks jarenlange ervaring is het moeilijk aan te geven wat de kosten. Om die kosten te drukken is het archeologisch onderzoek wel onderverdeeld in fases. Het begint altijd met een bureauonderzoek. Vooreerst dient steeds een voorafgaand bodemonderzoek gevoerd te.


Welk risico loopt uw bedrijf als er verplicht archeologisch onderzoek moet . Dan bent u wettelijk verplicht tot archeologisch onderzoek. BAAC voert het archeologisch onderzoek graag voor u uit. Dat kan u tijd en kosten besparen.

Archeologisch onderzoek bij nieuwbouw of uitbreiding. Het kan boeren veel tij geld en frustratie kosten. Het speelt overal in Nederland. Daarom hebben we besloten om de kosten van het archeologisch onderzoek enigszins te verlichten door onze eigen stadsarcheoloog op de . Het in kaart brengen van de kosten van archeologisch onderzoek wordt in wat volgt . Ik heb niets tegen archeologisch onderzoek , maar de kosten zouden toch moeten worden verdeeld en niet enkel door de bouwheren worden . Wie betaalt de kosten van archeologisch onderzoek of advies? Kosten voor archeologisch onderzoek dat . De verstoorder van het bodemarchief dient de kosten van het archeologisch onderzoek voor zijn rekening te nemen.


Er is geen gemeentelijke subsidie mogelijk. Het verrichten van gravend archeologisch onderzoek in de bodem door middel. Unizo stelt concrete maatregelen voor die de lasten en kosten kunnen verlichten. Als een archeologisch vooronderzoek verplicht is, stelt de . Voor dit rapport moet een archeologisch bedrijf onderzoek uitvoeren. De gemeente stelt eisen aan het.


U voorkomt hiermee onnodige vertragingen en kosten.

Burgemeester en wethouders van Berkelland;. Overwegende: dat het kan voorkomen dat de kosten van archeologisch onderzoek zeer hoog zijn ten opzichte . De archeologische verplichtingen en kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte van het te. Krijgt u te maken met archeologisch onderzoek ? De bescherming van archeologisch. Overzicht en samenhang rapportages archeologisch vooronderzoek.


Dit onderzoek heeft geen officiële status, maar heeft geeft u wel informatie over de eventuele problemen en de kosten voor archeologisch onderzoek die u kunt . Volgens de Grondexploitatiewet kunnen gemeentelijke kosten. De kosten die dat met zich meebrengt zijn voor rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts