vrijdag 25 maart 2016

Duurzame uitvaart

Het is niet vanzelfsprekend dat ook de uitvaart duurzaam wordt vormgegeven wij zorgen ervoor dat u de mogelijkheid krijgt om dat wel te doen. Een groene of eco uitvaart is een andere benaming voor de duurzame uitvaart. Bij GreenLeave noemen we een groene of eco uitvaart bewust duurzaam.


Duurzaamheid is voor steeds meer mensen een belangrijk onderwerp en een weloverwogen keuze. Wil je de uitvaart een duurzame invulling geven, dan zijn .

Vredehof is mede-oprichter van GreenLeave. Dit is een pakket aan adviezen en producten om een duurzame uitvaart mogelijk te maken. Met een duurzame uitvaart maak je niet alleen jezelf blij, maar ook de natuur. Wij geven je tips om dit type uitvaart te realiseren.


Een duurzame uitvaart : hoe geef je die vorm? De Stichting GreenLeave heeft het uitgezocht. Aangesloten uitvaartondernemers bieden hun klant een pakket aan .

Er zijn dan ook steeds meer mogelijkheden voor een duurzame crematie of begrafenis. Van resomeren en duurzaam begraven tot een milieuvriendelijke kist. Hoe groen is de gemiddelde Nederlandse uitvaart op dit moment? En zijn milieuvriendelijkheid en duurzaamheid onderwerpen die belangrijk zijn binnen de . Toch is het nog niet zover dat er veel gekozen wordt voor een duurzame uitvaart. Want wanneer men een uitvaart moet regelen voor een dierbare is er vaak . Ook een uitvaart kan duurzaam worden ingestoken.


Denk aan het gebruik van duurzame producten en diensten. STEEDS MEER MENSEN WILLEN EEN DUURZAME UITVAART. Dan gaat het bijvoorbeeld over vervoer, voeding of . De Uitvaart Informatie Hulplijn is uur per dag dagen per week telefonisch. De duurzame uitvaart is geen overwaaiende tren maar een . Kies dan ook voor een duurzame uitvaart.


Wat mogelijk nog niet bij iedereen bekend is, is dat een duurzame uitvaart een optie is. Steeds meer mensen willen hun duurzame . Uit recent onderzoek blijkt bij voorbeeld dat procent van de Nederlanders bewust zou kiezen voor een duurzame uitvaart.

Word vandaag gratis lid van LinkedIn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts