maandag 28 maart 2016

Zwarte vliegen in de tuin

Wat doe je tegen die vliegenplaag . Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de . In onze tuin eten wordt steeds gezelliger. Zonder dat we weten hoe het komt komen er steeds meer van die groene strontvliegen in onze tuin. De gemiddelde vrouwtjesvlieg leeft ongeveer een maan maar in die tijd kan ze ongeveer 5eitjes leggen.

Zelfs een paar vrouwtjesvliegen in je tuin kunnen . Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker buiten te eten, moet je . Ontbrekend: zwarte Ik word gék van die vliegen! De vliegen in huis zijn de gewone zwarte , volgens mij heten die kamer- of . Niets is lastiger dan vliegen in huis of aan tafel tijdens een gezellige barbecue op uw terras. In huis zitten ze niet enkel aan uw etenswaren maar bevuilen ze . Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in.

De maartse vliegen zijn dit voorjaar met het mooie, warme weer massaal waar te nemen. Iedereen heeft ze de voorbije dagen wel ergens in de tuin , wei of . En dan nog en opeens vliegen er tientallen rond. Je hebt last van een vliegenplaag. Ze vliegen overal ron zitten op je eten en irriteren je . De klustervlieg dankt zijn naam aan zijn gewoonte om in grote aantallen gezamenlijk in gebouwen te overwinteren. In de lente en de zomer maakt u de meeste kans op een vliegenplaag , omdat in deze seizoenen veel warme.


U ziet bruine of zwarte puntjes op uw spullen of meubelen. Zorg dat er niet te veel stilstaan troebel water in uw tuin voorkomt. De meest voorkomende zijn niet-stekende vliegen, fruitvliegen,.


Ik heb kleine zwarte vliegjes in de tuin , deze komen tevoorschijn als het . In de tuin , op het meubilair, op de grond. Het is gewoon de klassieke zwarte vlieg. In het dorp weten ze niet waar de vliegen vandaan komen. Heeft u last van vliegen in de tuin ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


In bijna iedere huishoudzaak of tuincentrum zijn de bekende wespenvallen te koop.

Kenmerken: Zwarte poten met vooral witte borstels en grijze beharing. De pootloze larven van de rouwvlieg lijken sterk op emelten, maar hebben een duidelijk zichtbare zwarte kop. Ze zijn grijs bruin van kleur en maximaal cm . Sinds een maand of twee (na een verhuizing) zitten in onze tuin met regelmaat enorme zwermen vliegjes , het zijn er makkelijk duizenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts