woensdag 16 maart 2016

Trouwkaart bloemen

De mooiste trouwkaarten met bloemen vind je bij Blijkaartje. Bekijk ons assortiment of ontwerp je eigen kaart. Trouwkaarten met rozen, lelies, orchideeën en andere bloemen. Onze collectie trouwkaarten bestaat uit veel verschillende stijlen kaartjes. De trendy ontwerpen volgen.


Staande smalle trouwkaart met gele waterverf bloemen.

Veelkleurige, bruisende trouwkaart met prachtige bloemen -illustraties. De zwarte achtergrondkleur geeft een verrassende draai aan een bekend concept, een . Deze vrolijke trouwkaart zet dé toon voor jullie bruiloft! Pas de tekst aan naar jullie wensen en maak de kaart persoonlijk! Een mooie trendy trouwkaart met een bohemian boho gevoel, genoeg plaats voor al je informatie van je huwelijk. Alle bloemen zijn handgeschilderd.


Vrolijke uitnodigingskaarten en unieke collectie. Deze trouwkaart heeft veel bloemen , veren en bladeren.

Dit zorgt ervoor dat de Bohemian feeling erg aanwezig is bij dit ontwerp. Combineer meerdere kaarten . Past deze trouwkaart bij de stijl van jullie trouwdag. Maak dan in de kaartopmaker een ontwerp met jullie dagprogramma en gegevens. Op zoek naar trouwkaarten die niemand heeft? Klassiek met een knipoog naar vintage.


Een originele uitnodiging voor jullie bruiloft. Wijzig eenvoudig de tekst en maak voor€een proefdruk. Vintage trouwkaart met handgeschilderde aquarel rozen.


Deze kaart komt goed op zijn recht op ons papiersoort natuurkarton. Prachtige trouwkaart op aquarel papier met een wikkel van sierlijke bloemen. De wikkel heeft een uitsnede in hart vorm met daarin jullie trouwdatum. Wil je een trouwkaart volgens de laatste trends?


Burgundy bloemen zijn momenteel erg populair. Deze trendy kaart is versierd met paarse bloemen en strakke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts