woensdag 16 maart 2016

Hoeveel wietplanten per vierkante meter

Nu moet je uitzoeken hoeveel planten je kunt kweken in jouw beschikbare . Het optimale aantal cannabisplanten per vierkante meter varieert sterk per kweker. Er is geen ultiem antwoord op de vraag naar hoeveel . Cannabis Forum - Jointje draaien posts okt. Nu vraag ik me af, zou ik volgende .

De opbrengst per plant is een belangrijke factor voor de berekening van de opbrengst. Uitgaand van oogstrijpe planten, planten per vierkante meter en een . Je kunt het maximale aantal Watts aan licht per vierkante meter nog . In de natuur zorgt de zon dan wel voor voldoende licht om planten te. Watt per vierkante meter aan te houden. Weet iemand hoeveel gram wiet ik krijg van 1plantjes?


Hoe meer ervaring, hoe beter je opbrengst per watt word.

Meer resultaten van drugsforum. Meestal plaatst men 1-wietplanten per vierkante meter. Door de wietplanten te verduisteren en maar uur licht per dag te geven gaan ze eerder bloeien en . Boven de planten , in de kweekruimte zelf hangt dan alleen een lichtgewicht.


Reken altijd uit hoeveel gewicht je per vierkante meter oogst en beschouw dat . Als die goed is, maar het aantal stuks onvoldoende, dan is de productie te laag. Veel planten per vierkante meter geeft wel voldoende vruchten . Helemaal als één vierkante meter vier oogsten per jaar oplevert, zoals die. Er worden ongeveer tot planten per vierkante meter geplant. Ik heb een stuk tuin omgespit van 2x2meter. Dat zou betekenen dat er meer dan 2gram per plant aan zat.


De overheid treedt al een aantal jaren strenger op tegen kleine. Amsterdam- Oost een moeder- en kloonkast staan van meter hoog en. Dirk had bewust gekozen voor biologische kweek van kwaliteitswiet.


De allerbeste lamp op aarde is natuurlijk de zon, daar zijn alle planten op aarde.

De White Widow is een witte wiet soort en een van de sterkste soorten met veel THC. B-kan gemakkelijk ruim 5gram wiet per vierkante meter halen. Berekening van het aantal planten per perceel. Hoe bereken je hoeveel planten er op een teeltbed passen? Allereerst moet je het perceel kennen om te weten . Spring naar Opbrengst per groente, te kweken planten en plaats in de tuin.


Gewas, Aantal planten , Plaats. Selder, planten , m². Tunnelfolie serreplastiek of plastic zeil 2micron meter breed (kies lengte per lm) . Op de wietmarkt valt dan ook veel geld te verdienen. Met een bewegende lamp kunt u met een eenzelfde hoeveelheid. Kweek Forum Toon onderwerp Vraag: kweek tenten, Vraag over aantal planten per tent.


Ik zou niet meer dan planten per vierkante meter zetten. Licht geef je niet snel te veel, maximaal kan een wietplant wel 100. Door foto synthese zet de wietplant licht om in energie . Hoeveel planten heb ik eigenlijk nodig?


Speciaal voor dit soort vragen heeft Tas Boomkwekerij de plantcalculator ontwikkeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts