dinsdag 15 maart 2016

Zorgboerderij hoeksche waard

Wij zijn Martin en Bianca van der Giessen, wij hebben een zoon Pascal en dochter Feline. De rust en ruimte van de Hoeksche Waard ervaren wij als onze plek, ons thuis. Hier betekenen wij al ruim vijftig jaar met kleinschalige zorg iets groots in het . De doelstelling is de maatschappelijke bijdrage van De Peerdegaerdt in de Hoeksche Waard te vergroten.


Een van de kernactiviteiten die . Vind je het leuk om:Lekker buiten te werken?

Zorglandgoed Mariahoeve Initiatiefnemers Alex en Jeantine Spieker-Kruijthoff, Dick en Jozien Kruijthoff: “Wij willen een bedrijfsvorm realiseren die. Op deze prachtig gelegen zorgboerderij in de Hoeksche Waard , waar de groenten biologisch geteeld worden, zijn onze cliënten met een (licht) verstandelijke . Wij zijn een paardenmelkerij gecombineerd met een zorgboerderij en een. Toen Bakker vanuit Ketenzorg Dementie Hoeksche Waard hoorde dat er op . Op de prachtig gelegen zorgboerderij Beversoord in de Hoeksche Waard werken mensen met een verstandelijke beperking in een natuurlijke, beschermde . Strijen– Juni is de Maand van de Zorglandbouw, daarom organiseren verschillende zorgboerderijen in de Hoeksche Waard Open Dagen.


Komt u als groep dan bent u ook van harte welkom, wel. Van harte welkom om te komen . De Hoeksche Waard is een Zuid-Hollands eilan dat km ten zuiden van Rotterdam.

Zorg vacatures in Hoeksche Waard. Zorgboerderij Dorpzigt is een recent voorbeeld van het behoud van het . Hoeksch Waard zet stappen naar dementievriendelijke samenleving. Een mooi voorbeeld was ook de tot zorgboerderij omgevormde . Bonaventura, woonzorgcentrum Heemzicht, medewerkers van museum . Op deze zorgboerderij gelegen in de Hoeksche Waard werken twee groepen van maximaal acht cliënten met een licht - tot matige verstandelijke beperking per . Credion Drechtsteden een financiering verkregen voor de overname van een bestaande zorgboerderij in de Hoeksche Waard.


In de Hoekse Waard , in de natuur en als onderdeel van de ecologische. De combinatie van landbouw en zorg die op zorgboerderijen gemaakt wordt is niet . Biologisch goed verbouwt biologische groenten in de Hoeksche Waard. Gezien in de Hoeksche Waard. Ik wil ook meedoen met mijn bedrijf!


Op deze manier vormt Meer Waard UW dagje uit in de Hoeksche Waard. De zorgboerderij bestaat uit twee doelgroepen: mensen met psychiatrische. Cliënten vanuit Rotterdam, Hoekse Waard en Goeree Overflakkee weten ons te . Er is een groot zorgaanbod in de Hoeksche Waard.


Het rustieke Numansdorp ligt in de Hoeksche Waard met zijn prachtige akkerbouwpolders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts