donderdag 24 maart 2016

Adopteer een koe

Adopteer een Koe is een programma van Stichting Koevoet. Door het adopteren van een koe komen boeren en burgers met elkaar in contact. Dit project heeft als doel om boeren en burgers met elkaar.


Je kunt ons daarbij helpen. En wel op een manier die voor jou of jullie familiegroep of klas heel erg leuk is.

Via deze stichting is het mogelijk om bij verschillende boeren in Nederland of meerdere koeien te . Vind je de boerdrij een fantastische plek en vind je koeien ook zo leuk? Voor euro per jaar mag je hier op. Ik stem in met de verwerking van mijn gegevens voor het . Met onze boerderij doen we ook mee aan adopteer een koe.


We houden keer per jaar een adoptiedag waarbij het mogelijk is om een kijkje te nemen bij ons . U kunt bij ons op de boerderij zelf een kalfje of koe komen uitzoeken en adopteren. U mag haar een naam geven en er wordt een echt adoptiecertificaat aan u .

Waarom zou je, wat heeft dat voor zin? De Heihoeve zal zijn adoptievrienden op diverse manieren op de hoogte houden. Het dierenwelzijn staat bij onze boerderij voorop.


We vinden het belangrijk dat de koeien een goed en gezond leven hebben. Wat betekent het voor ons als iemand bij ons een koe adopteert of vriend wordt van. Wordt dan vriend van onze boerderij en alle dieren of adopteer een koe. Vanaf vandaag kan uw droom uitko men door een koe te adopteren en zelfs de produkten te eten die op de bergboerderij door haar melk . Wil je eens écht kennis maken met het leven op een boerderij in de bergen? Dan kun je in Valsugana in Trentino een koe adopteren.


De melkveehouderij van de familie De Groot in Giessenburg gooit de deuren open voor het publiek. Iedereen kan voor euro een kalf of koe. Nieuws en Evenementen tijdens de kampeervakantie in Italië vlakbij het Levicomeer en Caldonazzomeer. Altijd al je eigen koe of kalfje willen hebben?


Dan is dit je kans, adopteer nu een kalfje of koe bij KnuffelKoe enzo. Een kalfje kan natuurlijk ook. Project adopteer een koe is een initiatief van Stichting Koevoet en laat burgers het landleven en de boerderij . Vanaf vandaag kun je je droom realiseren en een koe adopteren en zelfs de kaas eten in verblijven van veehouders van deze koe!

Hans Leijns uit Leens was de eerste die een koe adopteerde. De reden om een koe te adopteren werd ingegeven door mijn wens biologisch . De mkz-crisis roert tot tranen toe. Dezelfde burgers die als consumenten de schappen in de supermarkt afspeuren naar het goedkoopste stukje . Op locaties in Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts