donderdag 30 juni 2016

Mummieskids

Een mummie is een lichaam van iemand dat na zijn of haar dood héél erg goed bewaard is gebleven. Dat kan per ongeluk zo zijn gebeurd . Er zijn veel verschillende soorten mummies , allen met een eigen manier van mummificatie. Zo zijn er veenlijken, lijken van mensen die bijv.


Mummies zijn dode lichamen die bewerkt zijn zodat ze lang bewaard kunnen worden.

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Ze werden altijd helemaal ingewikkeld met . Informatie voor je spreekbeurt of werkstuk over mummies. Het meest bijzondere voorwerp in het graf was op de mummie van Toetanchamon te vinden: het dodenmasker van de farao.


De oude Egyptenaren hadden speciale technieken om lichamen te mummificeren. Jullie vinden hem vast eng. Heel wat wetenschappers hebben hem .

Neem een kijkje op de website van de. Op deze pagina hebben een aantal plaatjes van griezelige mummies voor je verzameld om uit te. Lees over mummies op Kids. Beknopte informatie over mummies.


Wij hebben dit onderwerp gekozen omdat we meer te weten willen komen over de mummie , en we het een erg interessant onderwerp vinden. Deze foto is een professionele print op glossy fotopapier. Je kan tevens kiezen voor frame . Mason Jar Ball quilted crystal jelly 8oz. Grote collectie kinderkleding voor Jongens en meisjes. Bekijk het filmpje over mummies.


Hoe werden mummies gemaakt? Hier is nog een lijstje met de. Naast deze graven liggen er nog meer graven en vele koninklijke mummies.


Plaatje Waarom maakten mensen vroeger mummies ? Deze website wordt bijgehouden door de afdeling Communicatie van de Gemiva -SVG Groep. De site is met zorg samengesteld en wordt naar vermogen .

Deze lichamen worden mummies genoemd. Dit deden ze op een bepaalde manier die verbonden was aan allerlei voorwaarden. Dal der Koningen ( kids ). Egypte - kids Webpad Het Oude Egypte - Overstroming van de Nijl Toetanchamon Webpad Oude.


Mummies Het dodenrijk Schrijf je naam in hieuml;r.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts