maandag 27 juni 2016

Lammetjes boerderij

Wij hebben weer volop geiten lammetjes ! De kinderen kunnen de geitjes een flesje melk geven of gewoon lekker knuffelen. Bij de lente horen natuurlijk lammetjes ! Schaapskooien en kinderboerderijen. Dat betekent ook dat er weer lammetjes worden geboren op de boerderij.

Wil je ze graag komen bekijken? Kom dan in het weekend van en . Kom lammetjes knuffelen op Texel! Schattige wollige lammetjes die dartelend en springend door het weiland gaan.


Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Nog leuker wordt het als je die lammetjes kunt knuffelen! Op onze boerderij op Texel, vlakbij Den Burg op het mooie Waddeneiland Texel, maak je kennis met .

Een leerzaam dagje uit op de boerderij van de familie Kuijer in Soest. Ontdek de eerste lammetjes op de boerderij. Lammetjes aaien, op schoot nemen , knuffelen. Een Pinkstertraditie vanuit De Weelen! Op zondag mei staat de stal van 11.


Knuffelen met lammetjes of kijken bij de boerderijdieren. Kom tijdens de lammetjesdagen kijken op de boerderij van de familie Kuijer in Soest. Lente en lammetjes horen bij elkaar. Welke boerderijen houden lammetjesdagen? Boer Kuijer in Soest zette de deuren de afgelopen weken weer open voor het bijna traditionele.


Met je vriendengroepje naar de boerderij. Heb je net je verjaardag gevierd en juf wil niet naar de boerderij , kun je zelf een groepje samenstellen! De entreeprijs is € per persoon. Kinderen onder jaar gratis.


Wij organiseren een leuk gezinsuitje op de boerderij in Ysselsteyn.

Misschien zelfs wel een flesje geven voor de moederloze lammetjes. De lammetjes zijn niet alleen te zien. Je mag ze ook aaien en ermee op de foto. De schaapsherder en zijn medewerkers vertellen over de . Aan de oostelijke zijde van het domein vloeit het bosgebied over in weilanden die begraasd worden door schapen en paarden.


Kloppend hart van dit stukje . In Onze boerderij duikt Yvon Jaspers het boerenleven in. Ook afgelopen zondagavond scoorde Yvon weer met haar programma: meer dan 7 . GEWANDE - Nu het weer bijna voorjaar is, dartelen de lammetjes weer. Die boerderij aan de Gewande opent zaterdag en zondag 25 . Onze boerderij met geiten en varkens, eigen kaasmakerij, boerderijwinkel en lunchrestaurant maken een bezoek aan de boerderij zeker de moeite waard.


Willen jullie ook de dartelende lammetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts