maandag 6 juni 2016

Bijennieuws

Dieren EU verbiedt veelgebruikte bestrijdingsmiddelen die giftig zijn voor bijen Drie veelgebruikte bestrijdingsmiddelen in de landbouw die. This RSS feed URL is deprecated. Nieuws over honing, honingbijen, bijensterfte, imkers, en veel meer.


Wij selecteren voor u actuele nieuwsberichten met een goede inhoud. Via deze pagina willen wij u graag op de hoogte brengen van allerlei interessante zaken vanuit de bijenwereld. Tevens vindt u op deze pagina. De fascinatie voor het bijenvolk, opgedane kennis in apitherapie én haar werkervaring waren voor Nadine Schalk (32) te solliciteren op de functie van . JAAR VAN DE BIJ http://www. NIJMEGEN - Het is lente, en dat betekent dat bijen en hommels zich weer gaan laten zien.


Ze zweven boven bloemen, op zoek naar nectar. Gaat het nou slecht of goed met de bijen? Kranten en tijdschriften berichten er tegenstrijdig over. Vier feiten over honing- en wilde bijen.


Er is natuurlijk (bijna) altijd wat nieuws over de bijen. Inmiddels is het september en de darren zijn verdwenen. Bijennieuws van onze imker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts