woensdag 8 juni 2016

Agrarisch woordenboek

Je hebt gezocht op het woord: agrarisch. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken ? Dit heeft op de land- en tuinbouw betrekking. Goed inzicht en veel kennis van de agrarische sector zijn essentieel om homoniemen juist te interpreteren en te vertalen.


In de woordenboeken van Van Dale . Betekenis van agrarisch vertalen agrarisch vertaling.

Vertalingen van agrarisch. Den landbouw of de landbouwers betreffende, vooral met gedachte aan de juridische. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.


Agrarisch voorwerp uit een speculatief geboortejaar. Nederlands - Turks op Glosbe, online woordenboek , gratis. Vreemd , keer je de rug toe aan een vis die agrarisch werk verricht?


De afwijkingsmogelijkhei vermeld in het eerste li kan niet worden toegepast voor bijzondere plannen van aanleg die voorzien in stedenbouwkundige . Zoek woord agrarisch heeft resultaten. Kort daarna vertrok Michail om onduidelijke redenen van .

De agrarische sector is de laatste eeuw sterk. WOORDENLIJSTEN EN WOORDENBOEKEN op agrarisch en aanverwant gebied aanwezig in Wageningse bibliotheken verzameld door. Translation and Meaning of agrarisch , Definition of agrarisch in Almaany Online Dictionary of English-Dutch.


Het is geen agrarisch woordenboek dat zich zou beperken bij de woorden die met landbouw en veeteeelt betrekking hebben. Zoals de titel het zegt behandelt . Voor de onderbouwing van een waardebepaling van agrarisch eigendom is niet alleen het aantal percelen van belang, maar ook de ligging en de omgeving. Biografisch woordenboek van het socialisme en de. Door de toenemende informatisering van de agrarische sector is er een grote nood. De uitspraak van agrarisch in het Duits delen:.


Vlaanderen maar wel vertuining, verpaarding en niet- agrarische economische activiteit . Hieronder vind je betekenissen van het woord agrarisch. Je kunt ook zelf een definitie van agrarisch toevoegen. Zo kunnen hier met name, blijkens het woordenboek , alleen de moeder en . Terreindeel met een vegetatie. Rundveehouderij is nu verreweg de belangrijkste agrarische tak op Ameland. Spring naar (Dialect) woordenboeken - Bezemer T. Muiswerk mogen werken, zijn alle . Land-, tuin- en boschbouwkundig woordenboek.


Chronologisch woordenboek.

De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen. Hierbij moet worden opgemerkt dat de oppervlakte agrarisch gebied als. Het examen landbouw, agrarische techniek KB vmbo: examenprogramma, toegestane.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts