vrijdag 24 juni 2016

Slachthuis varkens

Zo verdrinken varkens meerdere keren in gloeiend heet water. Bovendien blijken slachthuizen amper boetes te krijgen voor de vele misstanden. Dit gaat als volgt: De varkens hangen aan een poot aan de . De beelden tonen hoe varkens frequent geschopt en geslagen worden door transporteurs en medewerkers bij aankomst in het slachthuis te . Het slachten van varkens om het vlees te commercialiseren, mag in de regel alleen gebeuren in een erkend slachthuis.

Welke dieren allemaal in een bepaald. In het slachthuis van Koewacht worden per week rond de twintig varkens geslacht door Jochem Huiskes en zijn vrouw Monica. Een slachterij (ook: slachthuis of abattoir) is een bedrijf dat vee slacht.


Zo werd een varken vaak op een boerderij geslacht, waarbij het karkas op een ladder . Een maand lang filmde een undercovermedewerker daar beelden waarop te zien is hoe varkens mishandeld en in een aantal gevallen levend . De groep raakte tot bij de varkens en bevrijdde één van de dieren. Regelmatig duiken er gruwelijke beelden op vanuit buitenlandse slachthuizen.

De vervoerstoelating is gelinkt aan een klinisch onderzoek van de varkens van het beslag door de bedrijfsdierenarts. Figuur 7: Losplatform (in lage en hoge positie) in een ander slachthuis dan op Figuur 6. Vleesvarkens worden geslacht als ze 1kilo wegen. Een vrachtwagen brengt ze naar het slachthuis. Nog meer horrorverhalen HIERRR.


Aantal gesloten slachthuizen : NUL. Dankzij de omvang van onze slachterij kunnen wij perfect op klantwensen . Nadat ze twee varkens loslieten, ketenden de actievoerders zich vast in. PALI Group is actief in meerdere . Animale het slachthuis in de Belgische stad Tielt binnengedrongen. Foto: De activisten in het slachthuis nemen als een groep randdebielen een varken mee.


En kalveren en schapen die levend worden gevild. Schokkend is ook wat dit slachthuis zelf claimt op de eigen website over. Een week geleden was het weer eens tijd voor een flinke portie gruwelbeelden op je feed – het ging om filmpjes uit slachthuizen , waarin onder . Dierenactivisten hebben in het Belgische Tielt een varken uit een slachthuis gered.


Met de opkomst van de gespecialiseerde varkensbedrijven verdwijnt ook de huisslacht.

Tientallen dierenactivisten zijn donderdagochtend een slachthuis in Tielt binnengedrongen. Ze namen een varken mee en ketenden zich vast. Sinds vanochtend worden er in het omstreden slachthuis van Tielt weer varkens geslacht, zij het op halve capaciteit. Slachthuis Tielt hervat activiteiten.


Teken nu de petitie en maak samen met ons een einde aan de gruwelijke praktijken in slachthuizen ! Bij de slachterij stopt het werk van de veehouder en begint de weg van het vlees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts