dinsdag 7 juni 2016

Tractor bandenmaat tabel

Lijst beschikbare bandenmaten. Waterballast in tractorbanden. Conversietabel – tractor radiaalbanden. Vervangingstabel tractorbanden. Klik hier om de PDF bestand te openen.


Vanwege de voorloop moet de bandenmaat van de.

In de linker kolom staat voor welke bandenmaten de tabel geldt. Open bandenmaat calculator . Regelmatig krijgen wij vragen over het omrekenen van een bandenmaat en dan vooral mag en kan ik zelf een bandenmaat omrekenen? Grotere wielen laten opzetten?


Met bandenmaat calculator vindt u de juiste vervangende band. Bereken snelheidsafwijking bij nieuwe bandenmaat. Kies uw landbouwbanden uit het brede gamma Michelin banden welke afgestemd zijn op uw landbouwmachine:banden voor tractoren ,oogstmachines . Door te klikken op een van de onderstaande links kunt u de technische gegevens (hoogte, breedte, spanningstabel etc.) inzien van het betreffende merk:.

SNELHEIDSINDEX- en LOADINDEX TABEL. Bandenmaat berekenen: Band. Vertrouw voor de juiste maat autobanden niet op een bandenmaat tabel , de zijkant van uw . Tabel met vervangingsbanden in alle maten. Check welke vervangingsbanden u kunt gebruiken! Een tractorband moet aan heel wat vereisten voldoen.


Tabel de belangrijkste eigenschappen van. De banden van een tractor zijn belangrijke onderdelen. Ze verdelen het gewicht van de tractor en de eventuele aangebouwde werktuigen over de bodem.


In de onderstaande tabel vind je het draagvermogen in kilogram dat hoort bij . Bij tractoren met vierwielaandrijving bestaat een nauwe relatie tussen de afmetingen van de voor- en achterbanden. Om optimaal gebruik te kunnen maken van . Van conversietabellen en bandmaten tot bandspanningen en meer! Door een verkeerde bandenmaat onder de auto te monteren ontstaat er een. Hieronder in het table aangegeven:.


Dit jaar is er weer een nieuwe versie van onze . Produktoverzicht michelin landbouwbanden.

Technische documentatie landbouwbanden. Belastings- en spanningstabellen voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts