dinsdag 25 november 2014

Kleine zwarte vliegjes die steken

Ik word al een dag of vijf ernstig gebeten/geprikt door een heel klein beestje (millimeter?). Het vliegje heeft opvallend brede vleugeltjes, zwarte pootjes met grijze. Goed nieuws is dat de steken beten van de Blandford Fly bij de . Een heel klein zwart vliegje met een afmeting van tot millimeter met de wetenschappelijke naam Simulium Posticatum begint voor veel . Deze zeer kleine steekvliegjes zijn slechts tot millimeter. Ze hebben korte poten, donkere vlekjes op de vleugels en stekende . Relatie tot de mens ‎ Rol als verspreider van.


Hinder LIF Ik word continu gebeten door beestjes, maar door wat voor. In cache Vergelijkbaar jul. Het gaat om kleine , zwarte beestjes die kunnen vliegen.


Het zijn bij mij echt van die kleine vliegjes zoals fruitvliegjes. FF FAU HEEL veel beestjes op zolder posts mei 20FF Expert gezocht! FF Allemaal kleine rot vliegjes hier in huis posts feb.


Meer resultaten van forum. ZwedenWeb Forums https://webforum. Iemand een idee wat voor vliegjes dit zijn, en misschien belangrijker; hoe we steken of bijten van deze.


Tot een week of drie terug gingen we door tot een uur of half elf maar dat zit er nu niet meer in door die kleine monsters. Het zijn kleine , hele licht gekleurde vliegjes (?), je ziet ze bijna niet en je hoort ze ook niet. Henk, ik dacht niet dat fruitvliegjes (boorvliegen) konden steken , die vliegjes vang je. Een mooi dikke slang, zwart wit van kleur. Ze zijn nauwelijks mm bree die kunnen niet eens door je huid heen steken.


Bijzonder vervelen maar de vliegjes steken of bijten niet. De kleine vliegjes kweken in slecht verluchte aalputten of afvoerbuizen, Als het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts