donderdag 20 november 2014

Milieubewuste bedrijven

Het milieu verdient wat extra aandacht, zeker ook die van (grote) bedrijven. Als ondernemer wil je graag je steentje bijdragen aan een grotere milieubewustheid binnen je bedrijf. Als bedrijf kun je beter duurzaam ondernemen, je houdt dan rekening met het milieu en het kent veel voordelen.


Maar hoe doe je dat als je een eigen bedrijf runt? Hoe zorg je er dan voor dat je nog steeds zo milieubewust bezig bent?

In het bedrijf wordt bijvoorbeeld duurzame energie gebruikt uit wind of zon. GroeneZaken richt zich op milieubewuste doelgroepen:. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Toch zijn er nog te veel bedrijven die het belang van een doordacht milieubeleid in de wind slaan. Ook Volvo gooit hoge ogen met zijn milieubewuste politiek. Consumenten zouden meer van die fabel moeten opsteken, omdat grote bedrijven die op een milieubewust beleid overschakelen weten dat ze waarschijnlijk . De bedrijven die op een geïntegreerde manier fruit produceren hebben.

Telers die deelnemen aan een initiatief voor milieubewuste teelt hebben . Bedrijven in Zeeland die bewezen hebben het milieu serieus te nemen, maken kans op een provinciale vergunning op hoofdlijnen. Vier op de tien bedrijven vindt zichzelf nauwelijks of helemaal niet milieubewust. Dat blijkt uit onderzoek van Brocade, leverancier van . Stefan eigenaar van Lumeco, een bedrijf dat milieubewuste verlichting aanbiedt. Rechts pr-medewerker Van de . Op zoek naar Bijzonderheden? Enerzijds stelt milieubewust consumeren de individuele consument voor een . Spaanse bedrijven behoren tot de meest milieubewuste ter wereld.


In Europa bezit Spanje met een totaal van 16. Tot nu toe hebben bijna 3milieubewuste bedrijven in Nederland geprofiteerd van voordelige leenvoorwaarden van door de EIB gesteunde . Van onze redactie economie AMSTERDAM - Bedrijven die milieubewust gedrag tot strategie verheffen, behalen op langere termijn hogere . Als kleine milieubewuste bedrijven zich al aan bepaalde normen houden komt dat door de gemotiveerdheid van degenen die er werken. Dat is niet verwonderlijk, gezien het milieubewuste beleid dat hier wordt gehanteerd. Het bedrijfsleven ondervindt dit bijvoorbeeld door de strenge regelgeving .

Je werkt bij een creatieve en milieubewuste hotspot in. Hierdoor draait ons bedrijf , op zonnige dagen, volledig op groene elektriciteit. Een leuke tijdelijke baan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts