donderdag 13 november 2014

Vlieland bos

Tot de 2e Wereldoorlog werden hier wilde eenden gevangen. Historie van het dorp Oost. Op dit kleinste waddeneiland zijn de vogels de baas. Ben jij een natuurliefhebber? Dan zijn dit prachtige ingrediënten voor een fijne en .

Last Minute, vogelvlucht, 8. Techkunst in een donker bos op Vlieland. Voor vier personen, gelegen in het bos langs kampeerterrein Stortemelk. Alles lopend zeer goed te bereiken. Vakantie appartement Bosrijck op Vlieland.


Eureka ligt heerlijk rustig in het bos , minuten lopen van het dorp en minuten het noordzeestrand. Vlieland - Naald- en loofbomen, een multicultureel bos. Ons appartement ligt prachtig in het bos , precies tussen het Noordzeestrand en het dorpje.

Films over kleine gemeenschappen te midden van grote, . Kies uw ideale vakantiehuis uit een ruim aanbod vakantiewoningen in Vlieland. Een buitenkans voor natuurliefhebbers. Het huisje bestaat uit twee afzonderlijk te huren helften, en is daarmee ideeal voor . Bos en Zeezicht een heerlijk huis in de duinen op vlieland. De rest bestaat uit duinen, bos en strand.


Op het eiland liggen verschillende natuurgebieden: wad en kwelder, duinen, . Het verblijf in Bosrijck was voor ons een mooie uitvalsbasis om het eiland te . Het gaat om zogenaamde boshuisjes, die gebouwd worden aan de rand van het . Geen verborgen kosten, het grootste aanbod van hotels in Vlieland. Het hotel heeft een unieke ligging middenin het bos , op minuten lopen van het dorp . Langs het wa over het stran door bos , duin en dorp. Bosrijck is prachtig gelegen en het appartement voldeed helemaal aan de verwachtingen. Lekker ruim en schoon en gezellig ingericht. Eigen dinercatering toegestaan.


De duizendsterrenbioscoop van Staatsbosbeheer. De oppervlakte land kan als volgt worden ingedeeld: - duinen: 1.

Kroonspolders: 2hectare. De effecten waren angstaanjagend en . Het appartement bevind zich op een bovenverdieping en heeft een eigen trap opgang. Uitzicht naar rustgevend dennenbos. Kies een plekje op het bos - of duinvel beschut door dichte singels van bomen. Strand: Honden mogen het hele jaar los lopen op het strand van Vlieland.


Vliehors alleen in het weekeinde, met uitzondering van de meeuwenkolonie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts