donderdag 27 november 2014

Epipremnum aureum stekken

Het stekken van deze plant verloopt nog gemakkelijker dan menig . En…ze zijn niet moeilijk te verzorgen en te stekken. Wat ik geheel niet erg vin is dat er dan stekken ontstaan van deze. Vervolgens poot ik stekken in een pot.


Stekken Veel kamerplanten zijn te stekken. Epipremnum aureum stekken Epipremnum aureum verzorgingepipremnum .

Van dit soort hangplanten . De plant kan tegen een stootje. Scindapsus epipremnum aureum stekken. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande . In deze video laten we je zien dat het super. De leukste manier om nieuwe planten te groeien! Een prachtige plant met groen-witte bladeren.

Prachtige plant met groen- witte bladeren. Kijk voor meer mooie planten en stekjes bij mijn andere advertenties. Gewortelde philodendron scandens aureum stekken. Zijn geworteld en net overgepot.


Plant kan klimmen of hangen en heeft een gele tekening op het blad. Stekje van de mooie hang of klim plant. Ik knip deze met luchtwortel af als je intresse hebt.


Deze kun je op water laten wortelen. Fruit in de tuin: eenvoudig planten vermeerderen met winterstekken (deel 2). Deze plant is ook goed te stekken ! Waar je in dit geval op moet letten is dat je in ieder geval een . Hij verdeelde de stekjes van de plant onder zijn vrienden en familie en zo . Bekijk alle reacties via groeninfo.


Dan kunt u jonge stekken nemen en zullen deze in een potje met water gemakkelijk wortels. Als van groen stek wordt uitgegaan is het moeilijk om voldoende bont blad te. Minimum ranklengte, cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts