vrijdag 28 november 2014

Zandloper 10 minuten

Deze reuze kunststof zandloper (formaat 1x mm), kan niet wegrollen omdat de bovenkant en onderkant zeshoekig is. Deze prachtig vormgegeven SI Time zandloper van Seletti is prachtig ter decoratie, maar natuurlijk. Na precies minuten is al het zand door het glas gelopen.


Trendy ontworpen zandloper met afgestemde kleur zand. Hij kan ingezet worden als rustgevende activiteit, maar kan ook dienen om tijdsbesef bij te brengen en .

Gebruik deze zandloper bij spelletjes, om de. Zandlopers bewijzen altijd hun gemak en nut. Een prima zandloper van glas met een kunststof behuizing en een doorlooptijd van minuten. Prima om de tijd voor kinderen te visualiseren. Beschikbaarheid: In voorraad.


Bekijk beschikbaarheid per winkel. Kleine zandloper oranje, minuten (1x mm).

Stabiele zandlopers in frisse kleuren en met verschillende looptijden. Deze grote zandlopers tonen duidelijk hoe de tijd verstrijkt. De dikke wanden van de zandloper bestaan uit kunststof en zijn zeer robuust. Nog niet beoordeeld Geef beoordeling.


Decoratieve zandlopers van glas met diverse doorlooptijden. Robuuste zandloper , minuten. Het gekleurde zand duidt de tijd aan. Ieder Paradox Timer is individueel gevuld en gesloten met de hand.


De vloeistof is gemaakt van natuurlijke ni. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door uw bezoek aan deze website gaat u hiermee akkoord. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Deze kunststof kruk heeft de vorm van een . Het is de meest pure vorm van tijd meten.


Geen stress, gewoon genieten.

Hecht aan de riem met een ring gehecht aan de Holster. Deze solide zandloper is ideaal voor gebruik op school, maar ook voor thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts