vrijdag 28 november 2014

Stokroos winterhard

Stokrozen horen net zo in een boerentuin thuis als floxen en muurbloemen. Maar ook in moderne tuinen staan ze hun mannetje als ze . De Stokroos , of Boerenroos, is een tweejarige plant. NIET LEVERBAAR IN DE ZOMERMAANDEN Hij is winterhard , maar heeft wel . De bloeiperiode is juni - september.


Alcea x Althaea in vier variëteiten.

Aanbevolen aantal per vierkante meter : 5. Deze plant is goed winterhard. Nederlandse naaStokroos Prijs vanaf stuks . En bloeit in de periode van Juni-september de Stokroos geeft een frisse geur. Een stokroos (Althea rosea) is een tweejarige plant.


De plant is zeer winterhard , verdraagt goed droogte en is ook zeewind en . Winterhardheid , zeer winterhard. Te koop: jonge stokroos plantjes. Zaad van een rode stokroos geeft niet altijd een vervolg .

Vanaf juli wordt de Stekkentuin van Wies Voesten in Espel gedomineerd door de lange bloemstengels van stokrozen in allerlei prachtige kleuren. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Herfstaster (Aster dumosus) een winterhard plantje dat bloeit van september. Botanische type: Vast, winterhard.


Bloeitijd: Standplaats: Zon. Stokrozen zaaien - planten stokrozen - stokroos zaden wanneer zaaien, verspenen en planten. Grote malva-achtige bloem met gevuld hartje,. Bodem Gemiddeld water nodig. Koop uw `Chaters Salmon` Stokroos (Alcea Rosea) - Bloemzaden online bij Tuinzaden.


Hollystock Chaters Salmon zijn grote. Een winterharde vaste plant. De klassieke stokroos zalmroze bloemen. Solitairplant, goed winterhard Ook geschikt als snijbloem.


Alcea, beter bekend als de Stokroos , behoren tot de familie van de Malvaceae ( Kaasjeskruid). Die Stockrosen-Malven-Mischung wird schnell zum Mittelpunkt Ihrer Beetbepflanzung und verwöhnt Sie über Monate mit einem Blüten-Spektakel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts