woensdag 26 november 2014

Beestjes in je bed

Je hebt last van beestjes in bed , moet je je zorgen maken? Eigenlijk wel, ongedierte in bed is nooit fijn en het kan voor vervelende en slapeloze nachten zorgen. Bovendien blijven de bultjes veel langer zitten en jeuken ze veel erger. U doorzoekt uw bed en ziet in de naden van uw matras een klein roodbruin beestje.


Last van beestjes in bed ? Ongedierte in je bed komt vaker voor dan je denkt.

Jij dacht dat je de enige was die seks heeft in je bed ? Terwijl je slaapt, planten zich in je matras miljoenen beestjes voort. Het ongedierte kan hinderlijk zijn en jeuk veroorzaken, zeker bij een allergie. Wat zijn het, hoe kom je eraan en hoe kun je ze . Over beestjes in bed en wat je ertegen kunt doen.


Bij het horen van die zin gruwelen de meeste mensen al. Want hoe komt ongedierte in je be maar nog belangrijker: hoe . Dacht je dat je de enige was die jouw warme bed zo waardeert ? Zijn dit bedwantsen, bed bugs, wandluizen of andere zwarte beestjes in bed ?

Kruipende beestjes in bed , dit is natuurlijk nooit fijn. Vooral bedbeestjes die bijten . Bedwantsen zijn kleine beestjes die in en rond je matras en je bed leven. Ze voeden zich met menselijk bloed en veroorzaken . Toen ik goed naar het bed zat te kijken bleken het er in totaal te . Een bedwantsenplaag bestrijden is erg moeilijk, de beestjes zijn vreselijk hardnekkig. Heeft u bedwantsen in uw bed of slaapkamer?


Deze beestjes vinden het heerlijk om lekker warm bij je in bed te liggen. Hij verstopt zich in bedden of achter het behang en wacht tot je slaapt om. Huisstofmijt veroorzaakt bovendien vaak allergieën. Daarnaast kunnen de beestjes psychologische schade aanrichten: . Strooi wat silicagel op je matras, rondom je bed en langs de muur.


Welke beestjes en parasieten geven in Nederland veel problemen van de huid? Maar wat als het hier om een beestje gaat dat je nog niet kent? Als ze bij je in bed liggen, is dat dus veel te intiem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts