woensdag 29 juni 2016

Rode boktor bestrijden

In dit artikel lichten we de leefwijze en de schadelijkheid van de rode boktor toe. Daarnaast leest u over het bestrijden van dit ongedierte en hoe wij u daarbij . Verschillende soorten boktorren herkennen. Andere boktorsoorten zijn de rode boktor , de veranderlijke boktor.


Boktor herkennen: hoe ziet. Mensen zochten ook naar Last van boktor in huis?

Er zijn verschillende doe-het-zelf middelen tegen boktor in hout. De veranderlijke boktor komt meestal uit openhaardhout dat in de woning ligt. Deze rode kevers komen uit hout en worden af en toe in huis aangetroffen . Maar deze soort is door bestrijding in Nederland sterk in aantal achteruit gegaan. Het vrouwtje van deze soort heeft helder rode dekschilden, het mannetje . Niet elke soort boktor is schadelijk, sommige soorten boktor richten echter behoorlijke schade aan. Deze boktor wordt vaak verward met de rode smalbokter.


De meest bekende zijn de verschillende boktorren en de wilgehoutrups.

Stofzuigen om ongedierte uit haardhout te bestrijden. Dat geldt ook voor de bestrijding van houtwormen en boktorren. Wat zijn dit voor beesten? Waarom zijn ze ongedierte? De larven van de meeste boktorren leven in dood hout.


Stictoleptura rubra) waarvan de mannetjes bruingele en de vrouwtjes helderrode. Je kan veranderlijke boktorren in een rode , gele, bruine en zwarte kleur tegenkomen. Ook is de boktor te herkennen aan een langwerpig . Naast de huisboktor herkennen we met regelmaat de rode smalboktor, de kleine. Maar het is een nathout boorder,en kan geen . Op zoek naar een ongediertebestrijder die u kan helpen met een boktor probleem?


Vooral de rode soorten vallen in de tuin erg op, ze smaken vies en zijn meestal giftig. De boktorren zijn vooral bekend en berucht door de aantasting van hout. In Nederland zijn vooral de huisboktor en veranderlijke boktor bekend.


Wanneer u constateert dat u boktor in huis hebt dan is het zaak om snel . Als Nederlanders het hebben over houtwormbestrijding ,. Zelf boktor bestrijden doet u met onze producten tegen boktor.

Ik zou bereikbaar hout in huis behandelen. En ik zou ze bestrijden in het houthok (al het hout waar het in zit verbranden) en de rest verbranden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts