dinsdag 14 juni 2016

Kleurplaten kip

Kleurplaten van Kippen op Kids-n-Fun. Kids-n-fun is de leukste site voor kids en ouders op het . Kip ei en kuiken, Kips, Sinterklaas - Kips. Op de kinderboerderij, Kippen in het kippenhok, Kuiken komt uit het ei ( Kip ). Kip met kuiken, Kip met kuiken, Kip met kuiken.


Het begon met kippetje, toen kwam er een andere kip bij.

Op verzoek ook nog een haantje bij getekend. En waar een kip is, komt een ei. Hieronder vind je kip kleurplaten. Heb je zelf een kip kleurplaat die niet op deze pagina mag ontbreken? Voeg de kleurplaat dan hier toe.


Tevens kun jij knutselplaten en kleurplaten versturen naar anderen. Deze pin is ontdekt door Paulien Jansen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Bekijk hier alle kleurplaten van Kippen. Vogels kleurplaat – kip met kuikentjes. To view this media, you need an HTMLcapable device or download the Adobe Flash player. Alles over kippen kuikens pluimvee hoenders vind je hier,, huisvesting, voeding,. Op deze kidspagina staan leuke kleurplaten van hennen, hanen en kuikens.


Een pagina met diverse kleurplaten die u kunt downloaden voor kleuters en peuters. De kip met de gouden eieren - Prins en Prinses - Toverfee - Assepoester - lovebirds - Belle kijkt in de spiegel - Clown - Meisje met kip - Roodkapje - Beren . Op kleurplatenenzo vind je altijd de mooiste kleurplaten , wel meer dan 16. De boekjes hadden linnen reepjes waartussen de kleurplaten geplakt konden worden. Kinderen leren terwijl ze kleuren. Klik hier voor Kippen met eieren.


De beste kleurplaten vind je op NuKleuren. Uit: Lotta helpt de Paashaas. Leuke kleurplaten voor jong en oud. ABC- kleurplaten zijn kleurplaten in de vorm van letterkaarten. Letterkaarten worden in het basisonderwijs (groep en 3) gebruikt om het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts