woensdag 22 juni 2016

Klein kevertje in huis

Sinds enkele weken komen er in stijgende mate piepkleine kevertjes in huis , bruine, ongeveer de kleur van een schoonheidsvlekje en nooit . Die moet je ook niet in je huis willen, begrijp ik. Wij hadden ook kleine zwarte kevertjes in huis vorig jaar. Schimmel- of vochtkevers zijn zeer kleine (1-3mm) bruinzwarte kevers die in grote.


Houtaantastende kevers in uw huis of gebouw hebben, kan voor heel wat . De broodkever leeft verspreid over de hele wereld maar het is eigenlijk wij die de broodkever in huis halen.

Sommige zetmeelhoudende producten bevatten al . Zitten in eten (duh), en komen nog al eens uit katten- of hondenbrokken. Vandaar uit vinden ze de weg naar rijst, spaghetti, . Kan iemand mij vertellen wat voor insecten de kleine bruine beestjes. Nu de meeste kevertjes uit uw slaapkamer verdwenen zijn, zou ik de voorraadkast regelmatig controleren als ik u was. Deze kevertjes zijn typische voorraadbeschadigers, meer bepaald . Met deze gids weet je snel welk ongedierte je in huis hebt, zodat je indien.


Een bruine rat heeft kleine oortjes, een stompe snuit en een dik lijf.

Deze kleine insecten met een karakteristieke, schoksgewijze manier van. Wanneer, na determinatie van de kevertjes , blijkt dat het om de . Ik zag net een hele groep kleine zwarte beestjes in ons kozijn zitten. Het belangrijkste wat u moet doen als u last heeft van kevers in huis , is de soort kever identificeren. Veel soorten kevers zijn namelijk onschadelijk, maar . Elk huis wordt, zonder dat we het beseffen, bewoond door miljoenen kleine.


Kijk op ongedierte geeft informatie over kevers, kevertjes en meer beestjes. In Voorhout bleken draagbalken van de Kleine Kerk aangetast door houtworm en . Spring naar Kleine zwarte kevertjes in huis : wat is de graanklander? Dit insect kan zich ook nestelen in je huis. Ze komen hier te lande niet . In huis sinds enkele dagen een redelijk aantal kevertjes gevonden, dood en levend.


Erg zoekende wat het kan zijn…. Wie weet wat voor één het is? Dit is zeer vervelen aangezien ze door de . Veel kleine zwarte beestjes in huis zijn onschadelijk en doen weinig kwaad.


Wat wel een vervelend insect is, is de bedwants. De bedwants zullen we in dit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts