donderdag 9 juni 2016

Pim pam pet vragen

Pim - pam - pet is een gezelschapsspel voor twee of meer spelers. Geef de spinner een flinke zet met je vinger en de leukste PimPamPet vragen passeren de revue. De spinner geeft de letter aan.


Eindeloze variaties mogelijk, verzin je eigen vragen en onderwerpen. Met vragen zorgt deze klassieker voor heel veel speelplezier.

Vragen voor de volwassenen: A. Hoe geef je de ander echte aandacht? Dit spel wilde ik graag een keer uitproberen en ik vroeg . Jumbo pim pam pet , het bekende vraag en antwoord spel van jumbo. Draai de spinner, lees de vraag en kijk op de spinner met welke letter het antwoord moet . Win zoveel mogelijk kaartjes door het snelst de vragen te . Tja sorry ik ben gewoon in de stemming voor spelletjes . Ik zoek de afbeeldingen van plaatjes- pimpampet of iets vergelijkbaars.

Alleen maar met kaartjes met vragen en een ronddraaidingetje dat de letter aanwijst. Het spel gaat door totdat alle vragen zijn beantwoord. De vragen van de nieuwe versie zijn bijvoorbeeld noem een rivier in Europa. Ook voor ondersteuning en . Bij een fout antwoord geef je dan een kaartje aan je tegenspeler, of aan de spelleider.


Pim Pam Pet appCards is de nieuwe spannende variant van het bekende. De draaischijf geeft aan met welke letter het antwoord moet beginnen. Het beste assortiment Educatieve.


Speel met zijn tweeën of in twee teams. Dit is een zomaar een greep uit de vragen waar een ontwerper van. Wie kent het niet, het geluidje van de pim - pam - pet -draaischijf? Een gezelschapsquiz dat bestaat uit een aantal kaartjes met vragen en een draaischaaf met alle letters van het alfabet. Zowel vragen als verpakking . Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén . Eigenlijk kent iedereen het spel pim pam pet wel.


Het draaischijfje met letters en de bijbehorende kaartjes met vragen kent iedereen. Verzamel de meeste kaartjes en win het bekende .

Pim pam pet , wie is er niet groot mee geworden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts