donderdag 16 juni 2016

Biologisch restaurant friesland

De Friese Food Tour was een echte eyeopener voor een stadsmens als ik. Een tour door Friesland langs diverse lokale culinaire, vaak . Waar kan ik duurzaam en biologisch eten ? Welke lokale producenten zijn er in Friesland ? Je vindt het allemaal op deze kaart!

Fantastisch biologisch restaurant aan het Sneekermeer. Eindeloos is een restaurant waar gastvrijheid en gastronomie voorop staan. Biologisch , duurzaam en het seizoen vormen de uitgangspunten bij de inkoop van . Hotspots: biologisch , duurzaam, fairtrade én lekker! Vind kookworkshops, winkels, cateraars, overnachtingen.


Hier vindt u biologische restaurants , ook wel bio restaurants genoem in de provincie Friesland. Restaurant Picknickers is een nieuwe hippe foodbar aan de rand van Terherne in Friesland. Uitzicht over Sneekermeer en vooral biologisch eten en drinken.

Uit eten in Friesland met streekproducten op uw bord in een gezellig Fries. Bijzonder slapen en eten in een kleinschalige herberg (BB) in het Drents Friese Wold Appelscha met een vegetarische, biologische keuken. Ben jij benieuwd welke restaurants in Friesland echt de moeite waard zijn?


Bij biologisch restaurant Eindeloos in Leeuwarden worden . Steeds meer restaurants maken gebruik van streekeigen en biologische producten. Bij een biologisch restaurant wordt voor minimaal gebruik gemaakt van . Fruitbar Sis is dé hotspot voor alle foodies die Friesland bezoeken. Bij restaurant Wannee kun je dineren met een biologische en verantwoorde touch. Naast de overheerlijke typisch Friese streekproducten heeft Friesland ook culinaire.


Laat je meevoeren langs hoogwaardige sterrenrestaurants , biologische. Op dinsdag november is het hoogste restaurant van Friesland geopend. Lekker genieten van de zomer aan het Wad. Wij staan voor biologisch en natuurlijk eten en drinken in het hartje van.


De Zwarte Haan is uniek gelegen aan de . Wij zijn het enige horecabedrijf in Friesland met het EKO-keurmerk, waar we trots op . Ontdek de beste restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.

Lees recensies en reserveer direct!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts