maandag 20 juni 2016

Klimmende winde vaste plant

Het zijn éénjarige slingerplanten die zeer snel groeien en bloeien met grote opvallende . Soms lukt het de plant over te houden, maar meestal . De klimmende winde is een makkelijk op te kweken, snelgroeiende en omhoog slingerende klimplant. Deze plant wordt vaak gebruikt voor het bedekken van . De plant komt voor in het noorden van het eiland en bloeit van december to april.

Ipomoea tricolor (meestal klimmende winde genoemd) is inheems in Mexico. De planten hebben trechtervormige bloemen die met de hartvormige, donkergroene. Helaas, sierwinde is geen vaste plant.


Na de bloei sterft de plant af. De blauwe winde (Ipomoea) is een echte aanrader. De bloemenrijkdom en de snelheid waarmee deze klimplant groeit, maken de tropisch uitziende Ipomoea . De meeste daarvan zijn overjarig, groenblijven struikvormig, vaste plant of klimplant.

Maar Haagwinde is een matig bloeiende en vooral woekerende vaste plant , Ipomoea is een niet woekerende en niet winterharde, en juist zeer rijkbloeiende. Kaasjeskruid: Is een vaste plant met lichtblauwe bloemen welke paars . DCM vaste planten voeding 1. Morning Glory ( klimmende winde ) prachtige blauwe bloemen - Groeicadeau. Mvg Het Vlaams Zaadhuis Waarschoot. Vaste planten die laat in het jaar bloeien zorgen voor sfeer in de tuin soorten . IPOMOEA (PHARBITIS) of KLIMMENDE WINDE - IPOMOEA quamoclit Rose (kardinaalswinde) - zaden . Levenscyclus: vaste plant (tropisch klimaat) Bloemkleur: . In de tuin kunt u ze zowel tegen een klimsteun in de volle grond planten als in bloem- . Klimmende Winde , Pronkwinde, Dagbloem allemaal namen voor deze.


Ontbrekend: vaste Ipomoea zaden kopen? Vergelijkbaar Beoordeling: - ‎3reviews. Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier. Hierdoor zijn ze niet altijd op voorraad. Na opkomst uitdunnen op ca.


Zou het een vaste plant zijn en zou ik hem dan kunnen stekken?

NL naaklimmende winde , pronkwinde, dagbloem. Vanaf half mei mogen de éénjarigen op hun vaste plaats worden uitgeplant. De exclusieve verpakking met bloemzaden bevat gedetailleerde plant en . Vanwege zijn hoogte dient u de plant in de tuin tegen een klimsteun in de volle grond . Hoogte tot meter rankend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts