vrijdag 10 juni 2016

Fuchsia water geven

In de zomer elke dag water geven , indien nodig. Controleer ook bij regen of de planten voldoende vocht hebben. De fuchsia is een erg dorstige plant, maar ze . De Fuchsia is geliefd vanwege de fraaie hangende bloemen. In een plastic pot verliest de grond die erin zit minder water dan in een . Om te voorkomen dat de “ waterwortels ” problemen geven bij het oppotten, pot men de .

Dat betekent ongeveer dat ze elke dag water moeten hebben. Bij regen controleren of de grond in de pot wel . Bij de meeste mest gaat men uit van een volle theelepel op één liter water. Een Fuchsia zal altijd flink wat water nodig hebben.


Zorg ervoor dat de grond niet. Het is beter niet teveel meststof ineens te geven , waar wel regelmatig. Waarom er soms fuchsia planten dood gaan.


Vaak is de oorzaak niet goed of onvoldoende water geven na de aanplant.

Een plant moet zich na het aanplanten . Deze Fuchsia Angela Piramide mag niet ontbreken in een traditionele tuin. Hoewel een fuchsia een waterminnende plant is moet er rekening mee worden. Van mijn Fuchsia bonsais is de oudste plant jaar en die staat al jaar in een schaal.


De kunst zit hem hier in de manier van water geven en bemesten. Direct na het overpotten water geven. Hier kunt u alles vinden over het overwinteren van de fuchsia of te wel. De kinderen of kleinkinderen genieten van het water geven en het verzorgen van uw. De kenners weten ongetwijfeld al heel veel, maar de startende fuchsia verzorgers wil de.


Bij warm weer s morgens en s avonds een watergift geven. En geven de stekjes wat water. Naam Fuchsia Nederlandse naam Bellenplant, Fuchsia Familie Onagraceae. Vermijd bij het watergeven dat de bloemen vochtig worden en vermijd ook natte. Tijdens hete zomers regelmatig water geven.


In de lente mesten met veel stikstof voor nieuwgroei met veel bloemen in de zomer voor continu bloei bemesten . De plant houdt van een halfschaduw plek, maar ook in de . In sommige gebieden moet men rekening houden met het grondwaterpeil. Het verdient de voorkeur om juist in de zomer dagelijks water te geven in de ochtend.

Hoe overwinteren jullie fuchsia's , brugmansia's, begonia's enz. Sproeien stelt de Fuchsia op prijs. Géén water geven doch enkel besproeien met lauw water en verder vorstvrij . De planten niet laten uitdrogen maar ook niet te veel water geven en blijven . Kruidenpot starterset in de moderne kleur fuchsia.


Het decoratief bloemetje dat bij het gat zit voor het water geven dient als waarschuwing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts