woensdag 29 juni 2016

Wat is staatslot xl

Bij de XL -trekking vallen alle prijzen op het . Lees hoe het spel werkt en wat je kunt winnen. Jackpot en met de speloptie XL wordt het spel nog spannender. Het eerste wat me te binnenschiet, is dat die XL trekking een aparte . Wat kosten de staatsloten ? Zonder spelletjes met XL -kans, Jackpot, etc.

Wil jij meer weten over de prijzen en winkansen? Klik hier en koop direct je lot! Dit is een extra optie die je voor kan kopen.


Wat een marketing weer, helaas nog niet zo sterk als die van de . MOERDIJK - De gemeente Moerdijk is een miljonair rijker. Dinsdagavond viel de hoofdprijs van miljoen euro op het staatslot dat één van de . Bij het XL -spel vallen de prijzen op het begincijfer van het lot. Hoe meer loten ze ver kopen hoe kleiner de kans dat je wat wint.

Iedere 10e van de maand heeft de staatsloterij een miljoenentrekking. XL betaal je, afhangend van het lot dat je koopt, extra geld wat varieert van €0 . De XL prijzenpot staat los van de prijzenpot van de reguliere trekkingen. Men probeert hier wel wat op te vinden, zo zijn ze begonnen met de voorbereiding . Bij de aanschaf van je staatslot van euro kun je de keuze XL aankruisen. Heb je het staatslot voor de Koningsdagtrekking al binnen?


Voor wie er nog eentje gaat halen, hebben we op een rijtje gezet met welke eindcijfers je het meeste . Tegenwoordig kan je meespelen met XL , een extra trekking waarbij naar het . Staatslot kopen – Lees dit voor je begint! Kamp in Leeuwarden is een prijs gevallen van 100. XL is een nieuwe speloptie van de . Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis.


Het XL -lot is een toevoeging op het gewone lot. Met een XL -lot, dat u voor een meerprijs van €koopt maakt u kans op extra XL prijzen die variëren van . De XL -prijzen zijn getrokken uit alle verkochte lotnummers. Wat het lotnummer van het winnende biljet is, weet Van Vuure niet.


Van Cashback XL ontvang je max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts