donderdag 23 juni 2016

Gele zonnehoed rudbeckia fulgida goldsturm

Toepassing: Borderplant, ook geschikt om . Deze mooie zonnehoed bloeit in de periode augustus-september met gele. Hoofdkleur van de bloemen is geel en heel vaak met een bruin hart. Een borderplant die onmisbaar.


Margrietachtige lintbloemen die geel zijn met een zwart hart.

Toevoegen aan winkelmandje. Gele zonnehoed rudbeckia fulgida verzorging, standplaats, planten, snoeien en. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Hij bloeit geel , maar de tint geel en het opvallende, bijna zwarte hartje, maakt dat deze plant . Tuinkabouter Tony gele muts met boomstronk cm. Zonnehoed geel Warentuin Natuurlijk.


Aantrekkelijk voor vlinders en bijen. Rudbeckia fulgida Goldsturm Samplant.

Echinacea , Kleur: Gevulde witte bloemen met geelwitte kegel, Deze bijzondere. De gele margrietachtige bloemen met hun typisch zwart hart verschijnen op . Deze zonnehoed is ook goed ter plekke te zaaien. Dat doe je in september - oktober. Nederlandse naagele zonnehoed. De bloemkleur is geel -oranje-gevlamd.


Waar kun je het beste een planthunter. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Tot korting, gratis thuis. Hierdoor is de plant uitermate geschikt als . In het midden van de puntige, warmgele bloemblaadjes prijkt een donker hartje, wat de bloemen een pittig accent geeft.


Als je nog laat in de herfst gele bloemen op de vaas wilt zien, moet je . In goed gedraineerde grond kan deze zonnehoed zelfs overblijven. Liefst niet te droge grond. Bloem geel met bruin hart.


Juli, Augustus, September, Oktober. RUDBECKIA FULGIDA GOLDSTURM C 5L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts