dinsdag 28 juni 2016

Pieris japonica stekken

Rotsheide kan door stekken worden vermeerderd. Deze populaire containerplant wordt vermeerderd met stek. Geef deze plant bij verpotten Rhododendron-potgrond en zet hem op een iets . Thans kunnen wij vaststellen, dat het stekken in de boomkwekerij één der meest toegepaste.


Volgens mij is de struik goed te stekken.

Daar de soort zich moeilijk laat stekken wordt zij meestal uit zaad gekweekt. Als je tevreden bent een struik of heester, kun hem stekken om hem te vermeerderen. Kies voor een zomerstek of een . Pieris Japonica – rotsheide. Tsuga-en-Pseudotsuga-wie-het-kleine-niet-eert.


De vraag is wie de handschoen wil opnemen om ze ook van zaad te gaan kweken. Bewortelde stekken zijn in een breed assortiment voorradig.

In deze categorie vind je Coniferen dan wel Heesterstek. Boereboom Stekcultures is een kwekerij die zich heeft gespecialiseerd in de vermeerdering van siergewassen door middel van. En stekken kan ook met iedere plant. Ik denk dan bvb aan eik, beuk, koreaanse haagbeuk, een . Aureum, P, Rhizopon AA. Vermeerderen is erg eenvoudig: Stekken kan met.


Mahonica Japonica: altijd groene struik, mooie bladeren, lichtgele bloemen. Door afleggen, of door het nemen van kop stekken begin juli. Eenvoudig planten vermeerderen met winterstekken of houtstekken (1). Dwergkwee of Japanse sierkwee: Chaenomeles japonica.


Plant Growth et Plantengroei . Schijfcactus, verzorging, standplaats, planten en stekken van de winterharde cactus. De verscheidenheid van de pieris-vegetatie is onvoorstelbaar groot. Zijdeplant, verzorging, standplaats, planten en stekken van Asclepias.


Campsis vermeerdering: afleggen, wortelstek , stekken en zaaien.

Ruit, standplaats, planten, verzorging en stekken van Thalictrum lucidum. Bij de nieuwe zal ik proberen op tijd nieuwe stekken te maken voor hij te . Laat zich gemakkelijk stekken of met bes vermeerderen. Camellia leaf yellow mottle virus and Lopholeucaspis japonica. Gespecialiseerd in beworteld stek en plantgoed van Azalea japonica.


Neem stekken vroeg op de dag wanneer de warmte laag is om stress te voorkomen. Minimum planthoogte, cm. Teeltwijze, containerteelt.


Oenanthe japonica, Oenanthe, de Nederlandse naam is watertorkruid. Ze had stekken vanuit Griekenland meegenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts