woensdag 15 juni 2016

Ggd ongedierte

Bij het adviespunt kunt u: informatie en advies krijgen over alle diersoorten die hinder kunnen geven. De GGD bestrijdt zelf geen ongedierte. U kunt bij uw gemeente informeren of zij ongedierte bestrijden.


U kunt ook contact opnemen met een bedrijf dat hierin . GGD Zaanstreek-Waterland heeft geen afdeling voor dierplaagbeheersing. Met vragen over ongediertebestrijding wordt u verwezen naar een professionele . Heeft u last van ongedierte ? Als GGD informeren we u wat u kunt doen bij overlast door bijvoorbeeld ratten, zilvervisjes en bedwantsen. In sommige gevallen brengen ze ook ziekten over. HAARLEM Tijdens de zomer(vakantie)periode kunnen zich - zeker bij hoge temperaturen - specifieke gezondheidsproblemen voordoen. Kan de GGD ongedierte bestrijden?


Heb je vragen over de bestrijding ongedierte zoals wespen, kakkerlakken, ratten, eikenprocessierups, enz. Neem dan contact op met je gemeente. Voor ongediertebestrijding in Amsterdam kunt u een afspraak met ons.


Zij werken onder andere samen met de afdeling dierplaagbeheersing van de GGD. De letters GGD staan voor Gemeentelijke Gezondheidsdienst. De lokale ongedierte expert lost de problemen snel voor u op.


GGD Amsterdam verzorgde tot voor kort de plaagdierenbestrijding, maar houdt op te bestaan . In en rond huis kunt u last hebben van klein ongedierte. Wij adviseren om daarvoor contact op te nemen met een . Wilt u weten wat u hieraan kunt doen? Voor andere ongedierte betaalt u 5 tot 150. Met behulp van de Muizenverjagers kunt u de beestjes weren het apparaat maakt . Ongedierte Wij bieden verschillende manieren om muizen te bestrijden.


Het aantal meldingen van rattenoverlast in de stad groeit. De vraag is of dat ook betekent dat er daadwerkelijk meer ongedierte is. GGD Noord- en Oost Gelderland bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van inwoners van Noord- en Oost-Gelderland. Als u denkt bedwantsen in huis te hebben, neem dan contact met de afdeling Plaagdierbestrijding van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts